Sziasztok!
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Sziasztok! Pakson vagy környékén tud valaki olyan helyet ahol autóval vagy szabadban el lehet bújni szexelni, vagy másokat meglesni?
Nem tudtam hová illene így itt szerencsét próbálok. Adatlapom alapján keresnék mostanra bi srácot akivel irogatni lehet . Női tagunkat izgatja ha tudja hogy egy kicsit extrább a beszélgetés és kíváncsi miket írna egy bi srác. Képeinket és mi is az ő képeit megkukkolnánk így ha nem is a szó szoros értelmében de kukkolnánk. Sportosabb és korban 30-45 éves srácot keresnénk . Hátha egy kis izgalmas beszélgetés /kukkolás alakul ki belőle.
Fehérváron kukkolnék párt
Kikkolnék ma napközben hölgyet vagy párt, írj privatban
Kamoznék tangában skyp-on!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Eger és környékén kukkolnék!
Marcali környékén két pasi megnézni srácok farokverését.
21 óra körül
(Ez egy válasz kokomari üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 20:23

Szexet, masztit kukkolna valaki Kisbér környékén? Simogatás lehetséges,
Szeretnénk, ha kölcsönös lenne az élmény hetero alapon.
Szexet, masztit kukkolna valaki Kisbér környékén? Simogatás lehetséges,
Holnap dugást vagy masztit kukkolnék Bpn vagy környékén. Írj privát.
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Zalában hellyel rendelkező párt, pasit keresünk cuckoldra
Mezőkövesd környéke!! Párokat néznék szeretkezés közben!!
kukkolnék most Albertirsa környékén
Örömmel kokkulnék ma párt akár az otthonotokban, akár a szabadban. Somogy, Zala előnyben.
Ma délután párt kukkolnék a keleti országrészben helyszínben rugalmas vagyok. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 49 éves, magas értelmes fickó vagyok.
Sziasztok!
Érdekelne
(Ez egy válasz Copex üzenetére (2024. 09. 20. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 19:25

Holnap reggel 5-6 körül Újpest Duna-parton nézőket várunk egy csajjal. Csak kukkolás és hoki… beszállni nem lehet.