Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!()()(;;;;;;()()()((
Sziasztok
Kellemes kaland mostanában Campona vagy környéke.
Hölgy,esetleg pár hetero alapon.?
Kellemes kaland mostanában Campona vagy környéke.
Hölgy,esetleg pár hetero alapon.?
Ma este Szőny Dunapart?
Sziasztok.
Ma kora este lenne pár, vagy hölgy, aki nézne, vagy kukkolna kielégítés közben Dunakeszi - Vác között?
Ma kora este lenne pár, vagy hölgy, aki nézne, vagy kukkolna kielégítés közben Dunakeszi - Vác között?
Sziasztok!
Párokat és szóló pasit keresek.
Ma este 10 től éjjel 2-3 ig a csopaki nosztori pihenőnél leszünk kocsiban.
Mindketten vékony testalkatúak vagyunk. 40-45 évesek Ő nagyon csinos (nem csak az én véleményem)
))
Párom nem tudja, hogy én itt írok úgyhogy csak kíváncsi kukkolókat keresek és szigorúan diszkréten.
Mintha épp arra járnál....
Ha esetleg közel kerülnél akkor is inkább szótlanul. Nem tudom hogy reagálna egy idegenre engem viszont izgat ha kukkolnak.
Írj ha jó valamilyen formában...
Üdv:
Tibioooo
Párokat és szóló pasit keresek.
Ma este 10 től éjjel 2-3 ig a csopaki nosztori pihenőnél leszünk kocsiban.
Mindketten vékony testalkatúak vagyunk. 40-45 évesek Ő nagyon csinos (nem csak az én véleményem)

Párom nem tudja, hogy én itt írok úgyhogy csak kíváncsi kukkolókat keresek és szigorúan diszkréten.
Mintha épp arra járnál....
Ha esetleg közel kerülnél akkor is inkább szótlanul. Nem tudom hogy reagálna egy idegenre engem viszont izgat ha kukkolnak.
Írj ha jó valamilyen formában...
Üdv:
Tibioooo
Szívesen kukkolnék párt szeretkezés, vagy hölgyet maszti közben!
Szia Viki! Mit szólnál hozzá ha más fórumon megbeszélnénk a részleteket?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 12:49

Sziasztok!
Szivesen kukkolnék ápolt 50-és férfit .
Bp, 13 ker környéke!
Bp, 13 ker környéke!
Mezőkövesd kőrnyékén! Párt néznék szeretkezés közben!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Rugalmas vagyok ma estig, de holnap délelőtt is. 4. Ker pl
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Savaria karneválon esetleg valaki kukkolható?én is az vagyok
Bp III. Ágyamban pár, ki erre járna pár órára? Minden megoldás érdekel

Mikor, és hol?!
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Közös hoki viberen?
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Szia. Szombattól állok rendelkezésedre
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 12:49

Sziasztok!
Bp, 13 ker környéke!
Bp, 13 ker környéke!
Én szívesen cserélek képeket, videókat veletek ha gondoljátok.
Sziasztok! Sümeg/ Tapolca vonzás körzetében szívesen kukkolnék, akár közbe verném de minden megbeszélés alapján!

Nagyon szívesen kukkolnék párt valahol pest megyében. Orálra be is szállok ha van rá igény. 30-as fiú vagyok.