Este megy ki pár Gárdonyba?
Balatonmárián estefelé fürdés a Balatonban?
Sziasztok kukkolnék Fehérvár-Siófok -Veszprém-Ajka vonalon motorozok szívesen megàllnék .
Mezőkövesd kőrnyékén! Párt néznék szex közben!
Pécs és környékén valaki(k)?

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Megnéznék egy masztit ma 11-12 körül Albertirsánál a régi étteremnél
Csepel művek most is akár?
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 03:32

ziasztok.pár vagyunk Ma a hajnali órákban keresünk ferfit aki a szabadban kiverne a farkat velem együtt a paromra nincs tapi csak maganak veri csak olyan irjon aki be tudja tartani ezt a szabalyt!!! nyaktol lefelé barhova lehet elvezni.
Nyirbogatra kellene eljönni. Szabolcs megye A tobbit skype-on.
Cim. live:.cid.2ed05310b0dfa205
ziasztok.pár vagyunk Ma a hajnali órákban keresünk ferfit aki a szabadban kiverne a farkat velem együtt a paromra nincs tapi csak maganak veri csak olyan irjon aki be tudja tartani ezt a szabalyt!!! nyaktol lefelé barhova lehet elvezni.
Helo. Nagyon szívesen magamra venném a kukkoló szerepét , pároknál ahogy elvárjátok .
M3 ma este fiatal srac csatlakouhat 3asra
Sziasztok.pár vagyunk Ma a hajnali órákban keresünk ferfit aki a szabadban kiverne a farkat velem együtt a paromra nincs tapi csak maganak veri csak olyan irjon aki be tudja tartani ezt a szabalyt!!! nyaktol lefelé barhova lehet elvezni.
Nyirbogatra kellene eljönni. Amit tudni kell videora szeretnenk venni. A tobbit skype-on.
Nyirbogatra kellene eljönni. Amit tudni kell videora szeretnenk venni. A tobbit skype-on.
Sziasztok. Pár vagyunk szivesen cserelnenk kepeket parokkal.
Skype cim: live:.cid.2ed05310b0dfa205
Irjatok batran
Skype cim: live:.cid.2ed05310b0dfa205
Irjatok batran
Ma este valaki Hajduszoboszlon?
Sziasztok. Ma este lesz valaki Kecskeméten a dombnàl bulizni?
Szia 43 és 60 éves férfi Szekszárd diszkrét lakásán várja párok hölgyek jelentkezését. Csak kukkolas is lehet.
sziasztok!
Ma késő este, éjszaka valaki kis kalandra Kecskemét, Ballószög környékén? Public, kocsi… Valami pihenőben vagy erdőben.
Ma késő este, éjszaka valaki kis kalandra Kecskemét, Ballószög környékén? Public, kocsi… Valami pihenőben vagy erdőben.
sziasztok! ma vagy holnap Tatabányán szívesen videóznék párokat., vagy csak nézném ahogy szexelnek....bármi megtörténhet.