Közös masztira keresek ma estére. 44 éves férfi vagyok. 3.kerület.
Párok szeretkezését nézném! Mezőkövesd kőrnyéke!
Most Budapesten, az autóm hátsó üllésén? Valakivel közös maszi?
Párok szeretkezését nézném, közben maszturbálnék. 52 éves normál férfi vagyok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”””:/-:/-:/-
Hali! Ma este Kecskemét, vagy környékén pár akiket lehet lesni?
Ma este 21 óra után kukkolnálak Budapesten a szabadba
Este kilenc után kamszexelnék skyp-on tangában!
Ezt most komolyan kérdezed???Olyan mintha visszamentünk volna az óvodába!
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 06. 29. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Párok csókolózását nézném....
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Győr-Környéke kukkolnak..Fiatal vidám 31 éves pasi!
Győr-Környéke kukkolnak..Fiatal vidám 31 éves pasi!
Romapár keres feleség baszot csakis a férj jelenlètében és mára. Szolnok Vármegye (Jászság)
Párt néznék kukkolnák szeretkezés közben
Bármi jóban benne lennék
Győr és környéke
Bármi jóban benne lennék
Győr és környéke
Párt kukkolnék Borsodból Szabolcsból
Szép Napot! Középkorú Férfi Pár szeretkezésèt szeretné nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Margit-szigeten merre lehet elbújni egy párnak?
Sziasztok,
holnap esetleg valakinek lenne kedve nudizni a velencei tónál, vagy környékén? Kukkolás is szóba jöhet.
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
holnap esetleg valakinek lenne kedve nudizni a velencei tónál, vagy környékén? Kukkolás is szóba jöhet.
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
Sziasztok! Párt házaspárt néznék szex közben kiket izgatna egy idegen ffi jelenléte…. igény esetén beszállok vagy csak simogatom masszírozom a hölgyet… esetleg aktus után tisztára nyalnám!! Idősebb házaspár is lehet!!!!!!!!