Sziasztok!
Párként párt szívesen kukkolnánk Hajdú-Biharban.
Párként párt szívesen kukkolnánk Hajdú-Biharban.

Sziasztok! Párt megnéznék szeretkezés közben! Maximálisan titokban! Hajdú-Bihar, Debrecen és környéke!?
Sziasztok! Párt néznék (esetleg beszállnék).
Pécs-kertvárosba valaki ma este szabadban?
Miskolcon holnap délelőtt várok párokat kukkolásra lakasomon
3 óra felé M3 Bagi pihenő hatvan irányába tartó oldalon lenne valaki ?
Sziasztok. Beszélgetnèk ismerkednèk . Hátha alakul valami. Privát üzenetet írj.
Ma vagy holnap este Keszthely környékén valaki benne lenne diszkrét autós kukkolásban?
Sziasztok MA estére keresek PÁRT vagy LÁNYT! pest és nógrád megye. amiben benne vagyok: kukkolás, orál oda vissza,3as szex, cucckold, esetleg csak a lány kiveri az idegen farkat,de egy jó beszélgetésben is benne vagyok. várom privát leveleket sziasztok
Sziasztok! Olyan Párt szeretnék megismerni akiket izgat egy kukkoló!
Akár autós kukkolás is ..
Lehetek diszkrét néző ,de akár kényeztetem is Magam közben ,de igény esetén orálisan is szívesen besegítek !
Akár autós kukkolás is ..
Lehetek diszkrét néző ,de akár kényeztetem is Magam közben ,de igény esetén orálisan is szívesen besegítek !
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...

Kamoznék skyp-on tangában!
Marcali környékén 2 bi pasi megnézne, pasit, srácokat.
Hétvégén pároknak kiadó az ágyam Gyöngyösön. Én csak kukkolnék

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-60 év közötti párt keresek, akiket meg lehetne "lesni" szex közben.
Kérésre videót vagy fényképet is készítek szívesen a saját eszközötökkel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-60 év közötti párt keresek, akiket meg lehetne "lesni" szex közben.
Kérésre videót vagy fényképet is készítek szívesen a saját eszközötökkel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ma este párt néznék Mezőkövesd környéke
Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék, esetleg csatlakoznék!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran! 13.kerületben lakom!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék, esetleg csatlakoznék!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran! 13.kerületben lakom!
Párok,hölgyek elött szívesen masztizok!
Sziasztok, párként párt kukkolnánk Baranya megyében...