Kamoznék tangában skyp-on!
Szabolcsban szívesen kukkolnék akár ablakakom keresztül vagy benntről normális nem beteges ápolt srác vagyok írjatok bármit megnéznék akár pár csaj pasi ,

Kukkolásért cserébe bárhova elviszlek Budapesten vagy környékén. Míg vezetek te masztizhatsz vagy szeretkezhettek.
Melyik napon leszel jövő héten?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 10. vasárnap 17:03
Törölt felhasználó (3902482)

Kukkolni egymást az Aquaworld naturista szaunájában hétköznap 11 től a kijelölt napokon?
Pároknak,pasiknak szerény helyet tudok biztosítani...kukkolnék.
Kukkolni egymást az Aquaworld naturista szaunájában hétköznap 11 től a kijelölt napokon?
Keresem azt az értelmes,helyes,fiatalos fiút,aki szìvesen masztizna a pàromnak.Januàr első hetében egy Budapesti termàl fürdőben..Előny ha nagy méreted van.Igazàból egy próba lenne,hogy mit reagàl a pàrom..Ha szimpatikus vagy hosszútàvú partner is lehetsz
Bp és környékén párokat, pasikat kukkolnék szex vagy hokizás közben, autós kaland is oké.
Sziasztok! Az élménybeszámolók között többen beszámoltak arról, hogy egyes párok hölgytagja előre megbeszélt időpontban bevásárlóközpontban sokat látni enged magából a diszkrét kukkolónak. Szívesen vállalkoznék ilyesmire én is, kérlek, keress meg, ha ilyen kukkolót keresel!
Azért vagyok itt hogy segítsek másoknak is átélni azt amit én, akiket izgat hogy milyen lehet úgy szexelni a párjukkal egy diszkrét megbízható férfi néz. 59 éves nős férfiként tudom sok férj fejében megfordul, a gondolat csak megfelelő partner hiányában sokan nem merik megtenni a bizalom a diszkréció miatt. Nehéz döntés, de nem lehetetlen. Ez csak megfelelő ismeretség kell amihez idő kell.
Ha valakit érdekel januárban és februárban Szolnokon vagy Budapesten hétközben napközben megoldható. Anyagiak szóba sem jöhetnek és csak kölcsönös szimpátia és bizalom esetén, Nem minden áron. Ennek élménynek kell lennie.
Ha valakit érdekel januárban és februárban Szolnokon vagy Budapesten hétközben napközben megoldható. Anyagiak szóba sem jöhetnek és csak kölcsönös szimpátia és bizalom esetén, Nem minden áron. Ennek élménynek kell lennie.
Párt szívessen kukkolnék Sopronban,hely van!
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Pár vagyunk ! Pár szeretkezését szívesen végig néznénk . NÉZNÉNK !!! Semmi több
Kamoznék tangában skyp-on!
Engem érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 06. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 21:08
Törölt felhasználó (4704825)

Kukkoló pasit keresünk,aki nézne minket közben verné....
Egyenlőre csak webcamon
Egyenlőre csak webcamon
Pár lány, aki kukkolna saját arcraélvezés közben? (cam?)
Miskolcon párokat kukkolnék lakasomon. Közbe verném. Kukkolast kedvelőket várok
Sziasztok .szépvölgyire jön valaki?
.
.
Sziasztok .szépvölgyire jön valaki?
.
.