Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, akiket meg lehetne "lesni" szex közben.
Kérésre videót vagy fényképet is készítek szívesen a saját eszközötökkel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, akiket meg lehetne "lesni" szex közben.
Kérésre videót vagy fényképet is készítek szívesen a saját eszközötökkel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!Holnap Békéscsabán masztizó hölgyet kukkolnék akkár kocsiban is.
Sziasztok! Szívesen nézném egy pár szeretkezését! Ha ez mozgatja a fantáziátokat, szívesen csatlakozom külsősként!

Kamoznék tangában skyp-on!
Sziasztok. A mai nap folyamán kb 15 óráig bezárólag helyet biztosítanék párnak érden. Mindössze nézni szeretnélek benneteket,illetve ha szerernétek több is lehetséges.
Sziasztok!Holnap dun M1vonalon parkolóban,pihenőben vagy bárhol agol gondolod,kukkolnálak,fszverés közben!Izgat a vastag fasz,nagy zacsi,igény szerint besegítek!Keress bizalommal,privát üzenetben!
Sziasztok! Ápolt jó megjelenésű 40 es pasi, Fehérváron hölgyeket ,párokat keresek kukkolásra, akár be is szállok ha úgy alakulna, keress nyugodtan...

Reptéren közös maszti?
Kedves pár diszkrét kukkolója lennék, vagy ha egy férj felkérne kukkoljam őket míg szeretkeznek és a neje nem tudna róla izgalmas lenne .
December 01-én 11-15 óra között Mórahalmon a naturista napon, a csendes wellnessben és a zuhanyzóban huncutkodok. Kukkolókat várok, szólíts meg és bármi lehet korhatár nélkül. Férfit, Nőt, párt keresek. Teljesen biszex, mélytorkos, alázható, fotózható pasi vagyok
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Kaposváron ki keres kanos férfit? Privire írj! Hölgyek, párok.
Sziasztok
Székesfehérváron kukkolhato leszek ma kora este fele miközben masztizom!
Ha lenne kedve valakinek meglesni privátba megírom mikor és hol leszek!
Székesfehérváron kukkolhato leszek ma kora este fele miközben masztizom!
Ha lenne kedve valakinek meglesni privátba megírom mikor és hol leszek!
Csajunkról fotó csere? Beszélhetnénk róluk!
Miskolcon ma délelőtt kukkolás? Helyem van hozzá
Párokat kukkolnék akár nálam is! Sima masztit is!
Sziasztok!Hölgyet vagy Párt keresek akiket kukkolhatnék!Bevásárlás közben villantásokban és próbafülkés kukkolasba is benne vagyok!Ápoltigényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!! Privát üzeneteket várok
Ma este Gyöngyösön vagyok. Párokhoz csatlakoznék vagy nézném őket szex közben!
Kamoznék tangában skyp-on!
Sziasztok. Bács-Kiskun megyében keresek kukkolható párt vagy hölgyet! 24 evés átlagos pasi vagyok.