Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Sziasztok. Ma 18 órára nálunk 13. Kerületbe kukkolót,nézőt keresünk
Kukkoljatod ahogy szexelek a női pároddal.
Szeretnéd?
Jelezz nekem és én ki elégítem a női párodat.
Szeretnéd?
Jelezz nekem és én ki elégítem a női párodat.
Női kukkolót szívesen fogadok a savoya auchan parkoló házába!
Esetleg hetero alapon párt.
23 cm cerkammal játszom..
Esetleg hetero alapon párt.
23 cm cerkammal játszom..
Veszprém Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Ma újra kukkolás, maszti, napozás srácoknak. Sötétszürke autót keress
Szexárdon jó lenne!
Sziasztok!
Ma este párt kukkolnék,igény esetén csatlakoznék is.
Cuckold,wife sharing,creampie eating ,DP.
Minden szóba jöhet
Ma este párt kukkolnék,igény esetén csatlakoznék is.
Cuckold,wife sharing,creampie eating ,DP.
Minden szóba jöhet
Marcali környékén 2 bi pasi keres párokat, csajokat, srácokat.
Szia
Gyakran jársz le kukkolni ??? (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2023. 08. 11. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyakran jársz le kukkolni ??? (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2023. 08. 11. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma gárdonyban masztit, szexet kukkolnék.
Holgy vagy par elott szivesen masztiznek. Napkozben Budapesten.
Ma vagy holnap,szívesen kukkolnék párt,vagy szóló masztit Budaörs- Tatabánya-Érd környékén! Akár autóban,vagy a szabadban! Ha kell videózok is a részetekre.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti párt szívesen meglesnék szex közben.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Délelőtt is van szabadidőm.
hacsak nincs időgéped
(Ez egy válasz lithiumion92 üzenetére (2023. 08. 09. szerda 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondolom már késő :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 09. szerda 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 06:33
Törölt felhasználó (3773572)

Ma 10-11 között Karcag és Püspökladány közötti (Berettyó-híd előtti) kamionparkolóba kukkolót vár egy fiatal pár.
Péntek napközben vagy akár este éjszaka is, Hajdúszoboszló illetve Debrecen környékén keresek kukkolható párost.
Szimpátia és igény esetén esetleg be is szállok, minden megbeszélés kérdése. Búvóhelyet is tudok biztosítani Hajdúszoboszlón.
47 éves tiszta, kultúrált nem elhízott, nem szőrös pasi vagyok.
Privátban keressetek.
Szimpátia és igény esetén esetleg be is szállok, minden megbeszélés kérdése. Búvóhelyet is tudok biztosítani Hajdúszoboszlón.
47 éves tiszta, kultúrált nem elhízott, nem szőrös pasi vagyok.
Privátban keressetek.
Kedves párt meglesnék.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék egy párhoz, hölgyhöz aki megy a Glory Cafeba. Én még nem voltam de nagyon érdekel. Ha már ott vagyunk szívesen kukkolnám őket. Köszi. Írj privát.
Ma Budapesten napkozben szivesen kukkolnek lanyt, part.
Ma 10-11 között Karcag és Püspökladány közötti (Berettyó-híd előtti) kamionparkolóba kukkolót vár egy fiatal pár.