Ma napkozben szivesen masztiznek Holgy vagy par elott Budapesten. Nem szex csak maszti! Irj batran!
Ma délelőtt 10-12 ora között megnéznék egy masztit Tápióbicske-Nagykáta-Szentmártonkáta között
Sziasztok! Ma délelőtt valaki(k) Szekszárd Csörge tó?
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
megnéznék egy masztit most hajnalban Albertirsa,Monor,Üllő környékén
sziasztok kedd vagy csütörtök estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Fejérben párt kukkolnék..
Sziasztok!
Valaki nudi szauna az Oriental Spa-ban, reggel?
Valaki nudi szauna az Oriental Spa-ban, reggel?
Msot valaki repülőtér férfi vagy pár?
Valaki kalandozás szabadban közös hoki_????Alsónémedi
Van itt pasi Alsónémedi és környékéről akit meg lehetne lesni hoki közben????
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok.
Sziasztok, irtam nektek, szép napot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 02. hétfő 04:58
Törölt felhasználó (4670659)

Budapesten. A pontos helyszínt még nem találtuk ki.
Sziasztok. A kifutónál vagyok szívesen kukkolnék, kalandoznék most
Ma este párommal aki 26 éves karcsú lány kint leszünk a reptérnél várjuk 37 és 50 év közöti férfi jelenkezését többit privátba
Izgalmas dolog, volt már szerencséd?
(Ez egy válasz tominograd üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 23:05

sziasztok hétfő vagy kedd estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Ma 18 óra körül a repülőtér végénwl leaz kint pár vagy szoló férfi? Többit privátba!

Budapesten. A pontos helyszínt még nem találtuk ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 13:21
Törölt felhasználó (4670659)

Sziasztok
Október 14-én délután szimpatikus kukkolókat szívesen látnánk egy kis nyilvános sétánkhoz. Értelmes intelligens emberek személyében. Privát üzenetben egyeztetés!
Jó kukkoóást kívánunk.
Október 14-én délután szimpatikus kukkolókat szívesen látnánk egy kis nyilvános sétánkhoz. Értelmes intelligens emberek személyében. Privát üzenetben egyeztetés!
Jó kukkoóást kívánunk.
sziasztok hétfő vagy kedd estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
kedves párost kukkolnék intelligens módon.... akár helyet is tudok biztosítani..