Hajnali élmény! Szembe szomszédom a hálószobában ismét kényeztette az aktuális barátnőt. Teljes kivilágítás mellett ment az élő műsor. Nem először fordul elő két havonta mindig megajándékoz ilyen élménnyel. Teraszomon ültem kint mert kortyoltam a teámat. Óhatatlanul is a fény felé néz az ember. A látvány nem engedte mag hogy elhagyjam a teraszomat. Majd 40 perces menet volt. Játékszerek is előkerültek mert mikor a szobából kimet a szomszédom, akkor a párja elég intenzíven dugta magát méretes dildóval. Nem hagyta abba mikor visszament a társ. Besegített az élvezkedésében és a csikóját izgatta intenzíven. Nagy élvezés lehetett mert a csaj rendesen vonaglott.
Marcali -Balatonmária környékén két bi pasi megnézne bi párt, srácokat.
Sziasztok! Párt lesnék kukkolnék

Sziasztok! Párt néznék,kukkolnék! 30as ápolt,kultúrált srác vagyok
Helyem van Budapesten!
Helyem van Budapesten!
A mai napon késői órákban a párom orálisan kielégítene engem . Ehhez kukkolót keresnénk ( heteró srác személyében ). Természetesen diszkrét és higiénikus legyen .
Valaki lesz Duna-part feszten?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Srácok kukkolas, napozás, maszti lehet csatlakozni. Sötétszürke autót keress
Budapesten kukkolnék pasit maszti közben.40 es magas férfiad pasi vagyok.nálam is masztizhatsz helyem van műpuncim is van
Hölgyet párt keresek, kukkolókat, kukkolhatókat... Élőben. Helyem van, autó is adott...
Békésmegyei hölgyeket kukkolnék maszti közben.
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akik számára izgató,ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Helyem van Budapesten
(Ez egy válasz Chris9306 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Tisza-tónál párt kukkolnék kerékpározás alkalmával!
Sziasztok! Párt keresek akiket nézhetnék szex közben
Kaposvárról olyan pár vagy hölgy, akiket lehet kukkolni diszkréten?pasi vagyok!
Sziasztok. Csütörtök estére keresek kukkolnivaló eseményt, párt, szóló akciót Budapesten vagy közvetlen közelében. Írj privát.
Keresek zeg és környékén alkalmanként búvóhelyet a többit privátban
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Srácok megint kukkolás, napozás, maszti. Sötétszürke autót keress
Milyen a hely?
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. A szépvölgyi út végén.
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2023. 07. 04. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)