Sziasztok! a 11. kerületből vagyok,elérhető közelségben...
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Laci vagyok szívesen benne lennék most is akár utazni tudok
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Kukkolót keresünk,,,feleségem kukkolnád ! Írj
Sziasztok Hajduban kukkolnek part
Sopronban ismerkednék, 50/180/80 férfiként keresek intelligens partnereket, akár hosszabb távra.
Sziasztok! Az ünnepi hétvégére keresek kukkolható párt Hévíz-Balatonfüred vonalon.
Diszkrét ápolt pasiként pároknak nyalok,szopok,masszírozok.Alkalmanként vagy rendszeresen.
Kukkolható pasit keresek maszti közben ,helyem van Bp nálam kiverheted.40 éves magas férfias pasi vagyok
Marcali-Balatonmária környékén, 2 pasi megnézné srácok, pasik farokverését.
Sopronban ismerkednék, 50/180/80 férfiként keresek intelligens partnereket, akár hosszabb távra."Csak" kukkolás is ok.
Szívesen kukkolnék , néznék párokat szex, illetve hölgyet ruhapróba közben Kaposvár, Szigetvár környékén...
Sziasztok
Repter valaki?
Repter valaki?
Sziasztok!
Intelligens budapesti férfi vagyok. Ha esetleg tényleg vannak itt párok, akik szeretik, ha nézik őket szex közben, írjanak!
Intelligens budapesti férfi vagyok. Ha esetleg tényleg vannak itt párok, akik szeretik, ha nézik őket szex közben, írjanak!
Sziadzok a hosszu hétvégén valameik napkészülünk a párommal esztergomi szaunába kukkolhatoak vagyunk
Sziasztok. Szívesen kukkolnék párokat a szépvölgyin. Kora este.
Soproni partnerekkel ismerkednék, párok vagy hölgyek személyében.
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Veszprém Győr között kukkolnék....
Sziasztok!
Párt keresek akiket kukkolhatok és ha úgy van be is szállok.De ez másodlagos!Komolyan gondolom és valós vagyok!
Párt keresek akiket kukkolhatok és ha úgy van be is szállok.De ez másodlagos!Komolyan gondolom és valós vagyok!
Nezheted ahogy masztizok párom képére autóban, Érden.