Hát, azt hiába is mondanánk, hogy Borsodba...
(pl)
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 12. péntek 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 12. péntek 06:01

Törölt felhasználó (4445962)

Még mindig várjuk az ötleteket.
Még mindig várjuk az ötleteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 11. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 11. csütörtök 18:14

Hát nem sok ötletet kaptunk.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Hölgy,esetleg pár kukkolna engem és csajomat ma este Esztergomban?

Hát nem sok ötletet kaptunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 07:00

Szombatra keresünk ötletet, hogy hova menjünk párommal ahol lehetne őt kukkolni mini szoknyában bugyi nélkül.
Ma este helyet biztosítanék hölgynek vagy párnak kamionban-akiket ez vonz!
Bp környékén. Akár csak kukkolással is!
Bp környékén. Akár csak kukkolással is!
reptér dél körül valaki lesz kint ?
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , de csak sima kukkolásért is cserébe !
Sziasztok. Holnap délelőtt masztit kukkolnék Bpn. Írj priv.
Győrújbaráton leszek a hétvégén. Párokkal ismerkednék akikkel lehet bulizni hármasban.
Párokat fogadnék 13-keruleti lakasomban csütörtök / péntek. Akár napközben is, de este is. Vagy ha csak nincs hol lennetek és kellene egy hely (kukkolassal)
Sziasztok párokat,hölgyeket keresek.
Helyel rendelkezem Budapesten a belvárosban.
Èn 30èves 178cm 80kg vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok smile
Helyel rendelkezem Budapesten a belvárosban.
Èn 30èves 178cm 80kg vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok smile
Sziasztok ! 26-án , ( pénteken ) délután 13:30 -20:00 között keresek egy vagy esetleg több Hőlgyet/Nőt , aki/akik előtt meztelenkedhetnék / maszturbálhatnék ??? Budapest-Gödöllő - Gyöngyös környékén …
Marcaliban kölcsönös farokverés?
Sziasztok!
Intelligens budapesti férfi vagyok. Ha esetleg tényleg vannak itt párok, akik szeretik, ha nézik őket szex közben, írjanak!
Intelligens budapesti férfi vagyok. Ha esetleg tényleg vannak itt párok, akik szeretik, ha nézik őket szex közben, írjanak!
Szia.Ez milyen oldal?
Kiverném fehérváron csak nincs aki nézné közben vagy
akár besegítene .. Ha érdekel ötleteket várok hol merre mikor ..
akár besegítene .. Ha érdekel ötleteket várok hol merre mikor ..
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!Mai napon M1 vonalon,pihenőben,vastagf urakat,idősebb urakat,kíváncsi srácokat kukkolnék h.ki közben!Diszkréció természetes,keress bizalommal privát üzenetben!
Holnap délutánra keresek valakit Kőbányáról vagy környékéről,aki kiürítené a farkamat ! Ha akarod fényképezheted is közben... Helyem van Kőbányán ! Ha házaspár jönne az egyik fél végig is nézhetné !