Székesfehérváron kukkolnék akciót...
Helyes,csupasz szép méretű 38 éves fiatalos fiút ki kukkolna Szombathelyen?holnap dél körül?bàrhol,ahol neked jó.
Sziasztok. Hölgyek és Párok! Egy fiatal, potens, diszkrét, ápolt pasival van valakinek kedve kihasznalni ezt a jó időt Budapesten egy kis kalandozáshoz? Mindenre nyitott vagyok szívesen meghallgatok bármit, írjatok.
Sziasztok.Párt fogadnék akár ma is akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Vagy a hölgy előtt rosszalkodnék.Helyem van Győrben.
Kukkolható párt keresek Hajdú - ból. Akik szeretik az efféle izgalmakat. Idv
Párt kukkolnék pénteken este Heves megyében .írjatok
Koradélután Gyöngyös és környékén kukkolnék illetve te is kukkolhatsz maszti kozbem.
Írj privit!
Írj privit!
Parommal vegigneznenk egy masik par szeretkezeset
Hölgyet kukkolnék Pécsen, valaki tud olyan hölgyet, aki benne van?
Hölgyet vagy párt kukkolnék Jászberény és környékén vagy akár be is szállnék diszkréten
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony VAGY SZIMPLÁN KUKKOLÁS céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Párokat kukkolnék,akár nálam is!
Hello Miskolci lakásomban kukkolnék párokat.Ha van szimpátia tovább mehetünk.50-es ápolt diszkrét pasi vagyok jó mérettel
Sziasztok. Szívesen kukkolnék a szépvölgyin de én is kukkolható vagyok.
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Viber, Whatsup megoldható!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Viber, Whatsup megoldható!
Most párom szegeden kocsiba maszturbálna lehet kukkolni 25 éves karcsú lány többit privátba
Sziasztok
Szívesen ismerkednék cuckold rajongóval akivel erről beszélgetnénk esetleg feleség kép csere vagy mutatás.
Szívesen ismerkednék cuckold rajongóval akivel erről beszélgetnénk esetleg feleség kép csere vagy mutatás.
Masztiznék hölgynek előre megbeszélt helyen,Budapest és környékén!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék szívesen pest vonzáskörzetében. Információk és képek rólam megtalálhatóak az adatlapomon.
Irjatok bizalommal. Válaszolni fogok mindenképpen.
Irjatok bizalommal. Válaszolni fogok mindenképpen.