Holnap dél előtt a reptérnél lesz kint valaki ?priviben jelezz

Marcali környékén két bi pasi nézne bi párt, srácokat.
Sziasztok. Autós vagy autó melletti kukkoláshoz ( mi kukkolnánk) keresünk egy diszkrét - sportos férfit. Adatlapunkon a többi info
Ma este valaki Szépvölgyi?
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek kukkolni miközben a kocsim mellett masztizok?
Privátba jelezz és megmondom hol és mikor!
Privátba jelezz és megmondom hol és mikor!
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 2-től kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Kukkolna valaki,vagy esetleg közös maszti?
Tudik segíteni hellyel nektek. Budapest 11. kerület. Írj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 31. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 31. szombat 22:23
Törölt felhasználó (4688385)

Sziasztok csajommal helyet keresünk szex hez valaki tudna segíteni Budapest köszönöm
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Ma délelőtt Szekszárdon a Csörge tónál megnéznék egy hokizást vagy akár egy szopatást is. Egész délelőtt ott leszek.
Olyan elhanyagolt lányt,nőt,asszonyt keresek akinek lelki társa és virtuális szex partnere lehetnék.Én egy 38 éves,nem független srác vagyok aki csak sodródik az árral.Amit konkrétan szeretnék,hogy Skype-on néha megbeszéljük egymás dolgait aztán pedig egy kiadós közös masztival kielégítsük egymást és meg adjuk a másiknak amit otthon nem kap meg.Ha magadra ismertél,írj bátran privát üzenetet,nem harapok!
Sziasztok.Párt fogadnék akár ma is akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Vagy a hölgy előtt rosszalkodnék.Helyem van Győrben.
Ilyen szép időben lenne kedve valakinek kukkolni a Gárdonyi nudin miközben masztizok?
Privátba irj!!!
Privátba irj!!!
Budapesten van helyem, olyan pasit keresek aki kiverné előttem én pedig nézném. Ha szeretsz más előtt meztelenkedni masztizni akkor írj. 41 éves magas férfias pasi vagyok
Sziasztok.Ma Párt kukkolnék szex közben.Kérésre be is szállok.
S/m kedvelő hölggyel vagy párral ismerkednék Sopronban.Privát üzenetet írjatok.
Kukkolás is érdekelne.
Kukkolás is érdekelne.
Sziasztok! Zalamegyében párhoz csatlakoznánk!
Sziasztok csajommal helyet keresünk szex hez valaki tudna segíteni Budapest köszönöm