Cumiztatnék most Kőbányán ,sovány , fiatalt ! Helyem van... csak nyelned kell ! Valaki végig is nézhetné...
Ma kora este fele Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba írj kérlek és leírom mikor és hol leszek!
Privátba írj kérlek és leírom mikor és hol leszek!
Kukkolásért cserébe búvóhelyet adok Szekszárdon
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 2-től kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sopronban ismerkednék intelligens, nyitott párral. (kukkolástól akár az extrémebb játékokig.)
Privire írjatok...azt előbb látom.
Privire írjatok...azt előbb látom.
2 bi pasi megnézne párt, pasikat Marcali-Balatonmária környékén.
Sziasztok Jászberényben van aki szereti ha kukkolják párok csajok , akár oda vissza alapon esetleg több is .
Kukkolásért cserébe búvóhelyet adok Szekszárdon
Exhibicionista pár ma este, aki kukkolót keres Esztergomban vagy Esztergom környékén? Esztergom Visegrád vonalon
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma akiket kukkolhatnék!Szeretkezés közben,vagy akár vásárlásnál, ruhapróba közben próbafülkénél! Ápolt igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!!Várom a privát üzenetet!!
Hölgyet vagy párt keresek ma akiket kukkolhatnék!Szeretkezés közben,vagy akár vásárlásnál, ruhapróba közben próbafülkénél! Ápolt igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!!Várom a privát üzenetet!!
Autós kalandra keresek párt Zala Vas megyéből izgatja a fantáziám a kukkolás egy erdős elhagyatott területen, kedves diszkrét pasi vagyok!
Nagyon szívesen kukkolnék
, néznék
párokat akció közben, Kaposvár, Szigetvár környékén...

Sziasztok, diszkrét, normális, nem retardált pasiként szívesen ismerkednénk nyitott párokkal, elsősorban "kukkolás" érdekelne, izgatna ha nézhetném a párt közben magammal foglalkoznék esetleg a Hölgyre spriccelhetnék. Ilyesmi
. Irjatok, beszélgetni is szívesen levelezek. Diszkréció adott.

Párt kukkolnék ma,pest,fejér megyében,esetleg be is szállnék harmadiknak!
Autós huncudkodásra készül ma pár? Szívesen kukkolnák, ha szimpatikusnak találtok be is szállnák, de csak arra, amire ti szeretnétek! Részleteket, helyszínt beszéljük meg privátba.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok
Székesfehérváron keresek olyan Nőt vagy párt aki szívesen meglesne engem miközben masztizok!
Privát levelet írj írjatok!
Székesfehérváron keresek olyan Nőt vagy párt aki szívesen meglesne engem miközben masztizok!
Privát levelet írj írjatok!
Ma 18-19 óra körül nő vagy pár Fehérvár kkén?
Csak kukkolnék is!
Ápolt pasi vagyok
Csak kukkolnék is!
Ápolt pasi vagyok
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 1/2 5-től kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
CSAK MA!!!!Pécs és környékén, vagy délután Pécs Budapest útvonalon keresek bárkit, aki a természetben, nyilvános wc-ben, uszoda zuhanyzóban vagy bárhol készítene rolam néhány fotót faszverés, szopatás közben. Cserébe hálásan, hosszan, mélytorkosan szopok óvszerrel. ÍRJ!!!!
Sziasztok! Kukkolható nő vagy pár holnap este Szekszárd környékén? Üzenetet privátba köszönöm!