50+os nem lenne jó....mert ha igen érdekel a dolog
(Ez egy válasz Discretsecret üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 14:06

60+os férfit keresünk!
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
60+os férfit keresünk!
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben (Ez egy válasz Jól lszoplak üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 30. hétfő 09:22
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben (Ez egy válasz Jól lszoplak üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Ma 11után M1vonalon,Kom megyei részen unatkozó kamionos,vastagf urakat,átutazó urakat kukkulnék h.ki közben,pihenöben,parkolóban!Keress bizalommal,privát üzenetben,diszkréció mellett!!!
Fót közelében esetleg egy sportos férfi akit párommal kukkolhatnánk ?
Sziasztok! Tud valaki Glory helyet Budapesten?
Hölgyet/párt néznék Budapesten írj…

Sziasztok. A kifutónál vagyok, szívesen kukkolnék párokat de én is kukkolható vagyok.
Miskolcon kukkolnék párokat
Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Masztit kukkolna hölgy autóban, Pest és környékén!
Két pasi megnézne srácot farokverés közben Marcali környékén.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt kukkolnék szex vagy akár vásárlas,ruhapróba közben!Ha valakit érdekel,izgat ez az jelezze privátban!38 éves ápolt férfi vagyok Budapestről!
Miskolcon pár hölgy tagját meg lesném próbafülkébe
Kár a távolságért. Pedig jó lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 18:38
Törölt felhasználó (4659923)

Szombat estére keresünk párt vagy ffit aki kukolna míg a férjemmel sexelünk, Tiszakécske környékén
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Heves megyében kukkolható vagyok , míg kiverem Autóban
Miskolcon kukkolnék vagy engem is kukkolhattok
Szevasztok kurjantesók!
Szexelő HETERO párt kukkolnék és hallgatnék élőben ma este Budapesten.
Írjatok priviben!
Szexelő HETERO párt kukkolnék és hallgatnék élőben ma este Budapesten.
Írjatok priviben!
Hol szoktad? Írsz privit?
Szia ma szívesen kukkolnálak Vecsés környékén
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 20 órától kukkolnék az Árasztó útnál