Sziasztok!Ma dun M1vonalon,Kom megyében parkolóban,pihenőben vastagf urak,átutazó urak,idősebb urak? H.kit kukkolnék!Igény szerint besegítek!Privát üzenetben keress!!
Sziasztok. Ma délelőtt szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal Budapesten szinte bárhol. Autóval tudok menni, nyitott vagyok minden lehetőségre. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon privátban
Közös farokverés Marcali környékén?
Sziasztok! Valaki most viber camban megnézne egy jó farokverést?
Sziasztok!
Ma este 9-10 körül Óbuda-Békásmegyer "elhagyatott" részén masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését várom.
Ma este 9-10 körül Óbuda-Békásmegyer "elhagyatott" részén masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését várom.
.
Szívesen kukkolnék, néznék párokat akció közben, Kaposvár, Szigetvár környékén...

Székesfehérváron kukkolnék akciót...
Helyes,csupasz szép méretű 38 éves fiatalos fiút ki kukkolna Szombathelyen?holnap dél körül?bàrhol,ahol neked jó.
Sziasztok. Hölgyek és Párok! Egy fiatal, potens, diszkrét, ápolt pasival van valakinek kedve kihasznalni ezt a jó időt Budapesten egy kis kalandozáshoz? Mindenre nyitott vagyok szívesen meghallgatok bármit, írjatok.
Sziasztok.Párt fogadnék akár ma is akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Vagy a hölgy előtt rosszalkodnék.Helyem van Győrben.
Kukkolható párt keresek Hajdú - ból. Akik szeretik az efféle izgalmakat. Idv
Párt kukkolnék pénteken este Heves megyében .írjatok
Koradélután Gyöngyös és környékén kukkolnék illetve te is kukkolhatsz maszti kozbem.
Írj privit!
Írj privit!
Parommal vegigneznenk egy masik par szeretkezeset
Hölgyet kukkolnék Pécsen, valaki tud olyan hölgyet, aki benne van?
Hölgyet vagy párt kukkolnék Jászberény és környékén vagy akár be is szállnék diszkréten
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony VAGY SZIMPLÁN KUKKOLÁS céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Párokat kukkolnék,akár nálam is!
Hello Miskolci lakásomban kukkolnék párokat.Ha van szimpátia tovább mehetünk.50-es ápolt diszkrét pasi vagyok jó mérettel