Budapesten pénteken napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Kukkolni is imádok, ha közben izgathatok magam.Tapasztalt srác vagyok. Írj/írjatok bátran.
Kaposvár mellett élő középkorú, sportos pár keres igényes otthonába hetero alapon nagyon fiatal (fiú/lány ) párt közös élvezetekre, lehettek kíváncsiak, kezdők is, illetve fogadnánk kimondottan idősebb nagyméretű férfit ! Csak fényképpel , köszönjük szépen !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Volt már ott bárkinek kukkolós élménnye?
Ahogy elnézem, ilyenekèrt nem kapkodnak itt igazán.

Ahogy elnézem, ilyenekèrt nem kapkodnak itt igazán.

Esetleg ma valaki??
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 16:33

Sziasztok
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsimban?
Prívátba írj!!
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsimban?
Prívátba írj!!
Sziasztok!
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet

Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Párt kukkolnék,közben csinálnám magamnak!
Reptér most valaki van kint?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok //!!!!!><><><><>~||\
Sziasztok
Prívátba írj!!
Prívátba írj!!
Kukkolható Párt szeretnék megismerni!
Akiket izgat ,ha egy pasi kukkolja Őket és közben kényezteti Magát!
Akiket izgat ,ha egy pasi kukkolja Őket és közben kényezteti Magát!
Szolnok megyei pasit keresünk!
180.-cm nél ne legyél magasabb, lehetsz fiatal vagy idős, vékony, vagy macis, duci alkat.
Nem gond ha természetes vagy szőrös faszod van.
Szabad helyed lenne, akkor még jobb.
Priviben írj.
180.-cm nél ne legyél magasabb, lehetsz fiatal vagy idős, vékony, vagy macis, duci alkat.
Nem gond ha természetes vagy szőrös faszod van.
Szabad helyed lenne, akkor még jobb.
Priviben írj.
Na de Viktória, hogy képzeli ezt?
(Ez egy válasz puncihunter13 üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Hölgyek jelentkezését várom leginkább de szivesen kukkolnék párt élőben, helyszinen. Szívesen megyek olyan Szombathelyen élő hőlgyhöz ahhol meztelenül segédkeznék neki a házon,lakáson belül bármire. Írj bátra ha szeretnél egy ilyent megélni.
kicsit fiatalabb szóba jöhet?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 14:50

Sziasztok!
50es ápolt férfit szívesen nézek, miközben veri a farkát.
Sziasztok!! Párt néznék…. Vagy masszíroznám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt… péntek vagy szombat este tudok fogadni!!
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szia.Irj....Nézheted ahogy verem...izgat ha néznek....jo nagyot tudok élvezni....
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 14:50

Sziasztok!