December 12-15 között délelőtt párt szívesen kukkolnék!
Leginkább Pest és a közeli megyékből.
Privátban egyeztessünk!
Leginkább Pest és a közeli megyékből.
Privátban egyeztessünk!
Ma délelőtt valaki(k) Szekszárd?
Kukkolható párt keresek Debrecen és környékéről. Üdv normális pasi
Ma 9-fel 10 korul beugranek lanyhogy,vagy parhoz kukkolni, vagy csak masztizni egyet. Esetleg a szepvolgyi parkolo kocsiban ? Valaki? Sracok ne legyszi!
Viszonzás nélkül nyalnék puncit, kor nem számít, hármasban is benne vagyok
Holnap napközben masztit kukkolnèk, Bp.
Sziasztok. Párt kukkolnék! Írj priv.
Sziasztok, hölgyeket vagy párok hölgy tagját kukkolnám jelenleg csak kamerán keresztül.
Pár bp? Szívesen nézném.
11.26. Szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Sziasztok!M1 vonalon,pihenőben,vastagf urakat,idősebb urakat kukkolnék h.közben!Igény szerint besegítek,egyoldalúan!Diszkréció természetes,privát üzenetben keress!
Gyirmóti mosónál Gangbang...Gyertek fiuk....Jön egy dugható srác
26 éves fiatal fiúként kukkolnék szívesen idősebb párokat.
Ma este valaki Sok sex nálam.Gyirmót lakópark.Minden van......
Sziasztok Vasmegyében valaki? kukkolnék vagy kukkolj engem
Ma délután, kora este Gyöngyös-Budapest között valaki?
Közös maszti, kukkolás, bármi szóba jöhet.
Közös maszti, kukkolás, bármi szóba jöhet.
Sziasztok,
Van valaki kint a reptér mellett?
Van valaki kint a reptér mellett?

Párok, pasik szeretkezését megnézné 2 bi pasi Somogy-Zala megyében.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!
41 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.