Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Vagy a hölgy előtt rosszalkodnék.Helyem van Győrben.
Megnéznék egy farokverést kocsiban,szabadban ma
Sziasztok! Dunaújvárosban kukkolható pár , hölgy?
Marcali-Balatonmária környékén 2 bi pasi keres bi nőt, párt, srácot.
Kedves hetero párok!
Régi, eddig meg nem élt vágyam, hogy megfigyelőként jelen legyek egy egymást szerető, jó alakú hetero pár szexuális együttléte alatt, most főleg ehhez keresek bátor jelentkezőt. Tettlegesen nem avatkoznék be (persze ha van rá igény, a nő örömére a finom és fáradhatatlan nyelvemet szívesen és lelkesen bevetem), csak szeretnék pár méteren belül lenni, látni a kéjt az arcotokon, a mozdulataitokat, hallani az extázisotok nyögéseit, és ebben gyönyörködni hosszan, a petting első érintéseitől a beteljesülésig, irigyen és vágyakozva szemlélni Titeket. Tudom, vannak swinger klubok, de sokkal izgalmasabb számomra az intim együttlét, a privát hálószobák csak velem megosztott titkai.
Én 37 éves, magas, barátságos, de kicsit introvertált, sportosan vékony, jóképű férfi vagyok Budáról.
Régi, eddig meg nem élt vágyam, hogy megfigyelőként jelen legyek egy egymást szerető, jó alakú hetero pár szexuális együttléte alatt, most főleg ehhez keresek bátor jelentkezőt. Tettlegesen nem avatkoznék be (persze ha van rá igény, a nő örömére a finom és fáradhatatlan nyelvemet szívesen és lelkesen bevetem), csak szeretnék pár méteren belül lenni, látni a kéjt az arcotokon, a mozdulataitokat, hallani az extázisotok nyögéseit, és ebben gyönyörködni hosszan, a petting első érintéseitől a beteljesülésig, irigyen és vágyakozva szemlélni Titeket. Tudom, vannak swinger klubok, de sokkal izgalmasabb számomra az intim együttlét, a privát hálószobák csak velem megosztott titkai.
Én 37 éves, magas, barátságos, de kicsit introvertált, sportosan vékony, jóképű férfi vagyok Budáról.
Nyéken valaki vagy valakik szeretnék ha kukkolnám?priviben írj
Sziasztok Budán kukkolható pár?
Sziasztok! A Mátrában most délután hölgy vagy pár?
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Hatvanas férfi vagyok, párok együttlétében heteróként szívesen részt vennék annyira, amennyire ti szeretnétek vagy engeditek. Ha izgat benneteket, hogy a hölgy testét simogatom, esetleg felizgatom, csókolózom vele, akkor is klassz lehet együttlétünk. Az is a ti döntésetek, hogy behatolhatok-e.De azt is lehet, hogy csak nézlek benneteket.
Sziasztok.
Ma dun 14 óra körül a Szépvölgyire jönne ki kedves hölgy anyuka v pár? Tudok ott jó helyet Kenyeztetnem a holgyet v kukkolnam. Privátba kérnek választ.
Ma dun 14 óra körül a Szépvölgyire jönne ki kedves hölgy anyuka v pár? Tudok ott jó helyet Kenyeztetnem a holgyet v kukkolnam. Privátba kérnek választ.
Ma 13 óra után kicsiban masztiznék vagy cumiztatnék,ha volna rá érdeklődő ! Segitséget elfogadok !
Igen ! Vannak bőven !
(Ez egy válasz asti45 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdemes kinézni a reptérhez?
Már kint vagyok a reptérnél ! Autoban masztizok ! Nem tudok válaszolni privát levelekre... Egy mercedes jeeppel vagyok !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Ma este 20-órára a reptérhez megyek autóban farkat verni ! Szivesen venném,ha valakik kukkolnának vagy akár segitenének !
Engem bár mikor. Kiverem előtted ha szeretnéd. Vagy te az enyémet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 17:04
Törölt felhasználó (4664045)

Lehet ma férfit kukkolni Budapesten?
Sziasztok!
40-es igényes pár vagyunk! Többes szexben sok tapasztalattal. Igényes mindkét részről bi párt keresünk ma esti szabadtéri/autós kikapcsolódáshoz. Rendkívüli esetben igényes, nem tolakodó bi aktív pasi is szóbajöhet.
40-es igényes pár vagyunk! Többes szexben sok tapasztalattal. Igényes mindkét részről bi párt keresünk ma esti szabadtéri/autós kikapcsolódáshoz. Rendkívüli esetben igényes, nem tolakodó bi aktív pasi is szóbajöhet.