Sziasztok. Holnap délelőtt párt vagy szólót kukkolnék Budapesten vagy környékén. Írj priv.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti párt szívesen meglesnék szex közben. Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Szia! Szeretek női cuccban kamera elött rosszalkodni! Izgató amikor részletesen irányítanak,írják, hogy mit csináljak! Ha van kedved írj! skyp vagy gmail.com ímél
Sziasztok! Heves megyében ha valakinek lenne kedve bevonni egy idegent aki végignézi ahogy szexeltek, akkor szívesen várom a megkereséseket.
Hi, Kecskemeten vagy kornyeken kukkolnek lanyt, part, pasit vagy engem is lehet
delutanonket 15.30 tol...

Sziasztok! Szívesen kiverném nő vagy pár előtt Budapesten autóban. Ha úgy alakul akkor a folytatástól sem zárkózom el

Sziasztok!
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy szimpátia esetén személyes találkozóra is vevő lennek
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy szimpátia esetén személyes találkozóra is vevő lennek

Kecskeméti pár érdekel.
Ma délután van kora este fel néznek a Szépvölgyire jön fel hölgy v pár ??
Kecskeméten.Vevő vagyok rá.
profi voyeur kipróbált tervvel pároknak.

Pesten ma este valaki?

Kukkolható nő vagy pár?
valaki végre nem csak beszél,hanem akarja is?Győr
ma késő este van lehetőség, hogy minket lásson valaki

Pesten kukkolnek párokat!

Kecskeméti hölgy, pár?
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Valaki most leszopna Győrben?Esetleg kukkolna és kiverem a nagyon kemény Faszomat....Nyilvánossan Pláza parkolóba