Ez engem is érdekelne.
(Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (2022. 09. 08. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sehol nincs egy olyan hölgy aki kukkolna maszti közben?
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti párt szívesen meglesnék szex közben. Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sportos alkatú, potens pesti srácként, rèszletes adatlappal ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.

Balatonmária környékén bi srácok, párok?
Sziasztok. Jelentkezem a feladatra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 07. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 07. szerda 18:03
Törölt felhasználó (4389602)

Budapest és környékieket keresünk kukkoláshoz

Budapest és környékieket keresünk kukkoláshoz

40 éves magas férfias pasi vagyok. Budapesten van helyem ahol megnézném pasi masztiját, verd ki előttem nálam
Dunaújváros és környékén kukkolnék kalandoznék
Zalában hölgy aki farokverést kukkolna?
Sziasztok! A mai délután folyamán Debrecen mellett(Vekeri tó környéke) szívesen kukkolnék,vagy esetleg vennék részt párok akciójában! Vannak diszkrét,eldugott helyek! Intelligensnek tartott,sportos pasi vagyok! Privátban írjatok! Szép napot!
formas vastag farokverest kukkolna valaki?
Kölcsönös farokverés Balatonmária környékén?
Az ismerkedés cèlja term. kukkolás ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 12:18
Törölt felhasználó (4532602)

Kukkolás a topik neve.
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon. Rèszletes adatlappal vàrom az érdeklődőket. ☺️
Én viszont nem kötném be a szemem ha már kukkolhatnék
Csúnya lányokat kukkolnék bekötött szemmel. Esetleg fiúkat is.
Reptér vagy Dél pest kkén kukkolnék...
Sziasztok Budán kukkolnék a szabadban