Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Vagy hölgy előtt rosszalkodnék.Helyem van Győrben.
Kukkolásra (is) keresünk normális, inteligens pasit vagy párt (100% diszkrécióval)
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Szépvölgyi ma este?
40 éves magas férfias pasi vagyok, olyan pasit keresek aki nálam kiverné a farkát amit nézhetek. Akár maszkba is lehetünk ha anoním szeretnéd, ha nemszeretnél fölöslegesen dumálni stb. Ajtót nyitvahagyom bejösz én a nappaliban várlak faszodat verve jöhetsz be a nappaliba leülsz velem szembe, kivered ha segítség kell szólhatsz verem neked ha akarod. Helyem van Bp. Csak olyan írjon aki komolyan gondolja
Sziasztok !
Szekszárdon délután kukkolnék diszkréten kulturáltan. Pár házaspár hölgy akit lehetne ? Írj privit megbeszéljük.
Szekszárdon délután kukkolnék diszkréten kulturáltan. Pár házaspár hölgy akit lehetne ? Írj privit megbeszéljük.
Sziasztok. Szívesen kukkolnék ma Érd,Budapest, reptér környékén
Vékony pasit néznék maszti közben holnap autoban,szabadban,Pest megyében
Ma este közös maszti vagy kukkolás?
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Vagy hölgy előtt rosszalkodnék.Helyem van Győrben.
Sziasztok !
Szekszárdon holnap és vasárnap napközben vagy délután párt házaspárt hölgyet kukkolnék diszkréten és kulturáltan. Van valaki akit lehetne? Írj privátba megbeszéljük.
Szekszárdon holnap és vasárnap napközben vagy délután párt házaspárt hölgyet kukkolnék diszkréten és kulturáltan. Van valaki akit lehetne? Írj privátba megbeszéljük.
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma srácokkal maszti, kukkolás, napozás. Szürke kocsival vagyok
Tiszafüred környékén keresek kukkolható hölgyet, vagy párt!
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
meglesnék egy masztit ma kocsiban,szabadban
Szépvölgyin valaki? Pár? Hölgy?

Sziasztok! Szombathely környékén keresek kukkolható párt. 46 éves 190cm/100 kg szombathelyi pasi vagyok.
Budaörs környékén ki kukkolna maszti közben?
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki most?
Komárom-Budapest útvonalon M1 melletti közös masztira, kukkolásra keresek partnereket.