Ma délután megnéznék egy masztit autoban,szabadban
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van Győrben.
Ma este,Esztergom környéke?

Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2022.04.16 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy de csak kukkolni is johetsz amint játszom magammal az autóba
, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet !

imádom a nagyon idős pasikat is

Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet !
Sziasztok!Párt kukkolnék,utazni tudok!
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van Győrben.
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli smile lookaround
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli smile lookaround
Sziasztok. Nagykáta környékén kukkolnák autós párt!
Igényes, sportos hetero 40-es pasi várja privát üzenetben párok érdeklődését, akik szívesen bepillantást engednének együttlétükbe.
Amennyiben ez izgató számotokra, akár anyagias feltételek mellett is. Elsősorban szabadban, de szó lehet más helyről is.
Legfőképpen budapesti pár érdeklődésére számítok.
Amennyiben ez izgató számotokra, akár anyagias feltételek mellett is. Elsősorban szabadban, de szó lehet más helyről is.
Legfőképpen budapesti pár érdeklődésére számítok.
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 11-től kocsival. Srác masztira, kukkolásra? Hátul leszek, szürke autóval
Kedves pár diszkrét kukkolója lennék, vagy ha egy férj felkérne kukkoljam őket míg szeretkeznek és a neje nem tudna róla izgalmas lenne .
Hello közös maszti is érdekel? Én 15.kerületben lakom
(Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombathely és környékén megnéznék valakit-valakiket...
Kit lehetne ma autóban kukkolni?
Bp.
Bp.
Esztergom környéke? Írj privát üzenetet
(Hölgyek leveleit preferálnám
)

(Hölgyek leveleit preferálnám

Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Szia! Szeretek kamera elött női cuccban rosszalkodni! Fölizgat amikor részletesen irányítanak,írják mit csináljak ami izgató! Ha van kedved írj!
Köszönöm a csinos hölgynek a kellemes élményt
,,,,vecsési tesco

Ma este pár a Tisza Tónál,Sarud,Poroszló autós kaland.