Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.24.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Szekszárd Csörge tónál merre érdemes kocsival leparkolni, úgy hogy ne hozzam/hozzuk rá a frászt a gyanútlan kutyasétáltatókra ha valaki szexelni, vagy masztizni szeretne? Az úttal párhuzamosan a földúton a tó mellett, vagy a tó melletti fa padoknál? Mikor van ott egyáltalán ilyen iránt érdeklődő forgalom?
Sziasztok! Szívesen kukkolnálak Titeket.
(Ez egy válasz Magicalcouple üzenetére (2025. 04. 23. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyin masztizom épp. Csatlakozik valaki??
Sziasztok! Kukkolhato pár vagyunk, Komárom környékén...
Sziasztok!
Párt , hölgyet kukkolnék vagy akit izgat hogy nézik, néznek! Dunaújváros és környéke! Napközben jó csak !
Párt , hölgyet kukkolnék vagy akit izgat hogy nézik, néznek! Dunaújváros és környéke! Napközben jó csak !
Hatvanban keresek párt péntek délután, akiket izgat, ha kukkolják őket
Szia! Ez hol van? Melyik az?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 23. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 23. szerda 08:56
Törölt felhasználó (4764300)

Szia,gyere tatabanya van egy elhagyott gyár telep sok perverz jár ide meg faszt verni és sok nő jön kukkolni is
Közös hoki? Közben duma
Hölgyet,párt kukkolnék Borsodból, Szabolcsból
Szia,gyere tatabanya van egy elhagyott gyár telep sok perverz jár ide meg faszt verni és sok nő jön kukkolni is
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2024. 11. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 17:36

Hova érdemes menni 1 nőnek egyedül, ha kukkolni akar Budapesten vagy esetleg be is szállna???
Sopronban keresek kukkolást kedvelő partnereket
Ma napközben, Debrecen, Nyíregyháza környékén bárki előtt, bárhol, akár a szabadban is kiverném a faszom. Közben a hatalmas dildóm, tövig nyelem. Én intelligens, ápolt, exhibicionista pervi pasi vagyok. Fotózhatsz, videózhatsz is.
Holnap napközben, Debrecen, Nyíregyháza környékén bárki előtt, bárhol, akár a szabadban is kiverném a faszom. Közben a hatalmas dildóm, tövig nyelem. Én intelligens, ápolt, exhibicionista pervi pasi vagyok. Fotózhatsz, videózhatsz is.
Hölgyet keresek, aki kukkolna maszti közben. Ha szeretnél be is szállhatsz..

Hölgyet,párt keresek kukkolásr...esetleg többre.50-60-as korosztályból esetleg?
Sziasztok! A tavaszi szünetben unatkozó tanár nénit keresek közös izgalmakra.
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Sziasztok. Pécs belvárosában valaki esetleg közös maszti, kukkolás, közös orál, stb...?. Részleteket privátban