Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapest és környéke! Utazni tudok!
Sziasztok!
Budapesten nőt keresek izgalmas játékokra !
Senki?

Hölgyek, lányok,párok.... A holnapi napon ki lenne kíváncsi szigorúan heteró alapon egy 40-es jóképű, sportos férfi érzéki masztiára? Szekszárd Csörge tó. .. Válaszokat privátban várok....
Sziasztok!
Kíváncsi nő, aki megnézné webkamerán ahogy kiverem és elélvezek?
Üdv,
Norbi
Kíváncsi nő, aki megnézné webkamerán ahogy kiverem és elélvezek?
Üdv,
Norbi
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.26.)szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Komoly, valós párral ismerkednék privátban.Köszönöm!
Sopronban ismerkednék
Miskolcon párt néznék. Hely van
Hátul az erdőben nagy a forgalom!!!
Reptér mögött suzuki és társa innen?
Sziasztok Békés megyében ismerkednék párral vagy hölgyel.
Ápolt diszkrét 28 éves férfi vagyok. Erdélyi Magyar vagyok.
Ápolt diszkrét 28 éves férfi vagyok. Erdélyi Magyar vagyok.
Sziasztok! Párt kukkolnék! 35 éves normális, igényes férfi vagyok!
Szia! Mi is kint vagyunk hol keressünk titeket???
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 04. 25. péntek 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok ma este Csepel szigeten keresnèk partnert párt is helyem van kukkold is mehet
te fiatal pár vagy???
(Ez egy válasz skaterboy91 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 09:28

Fiatal pár estére programot keresne, lehetőleg Bp. Üzenetben jöhetnek a tippek