Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Ma délelött leszopná valaki a kemény csupasz farkam?Aztán Nagyon megdugnám.Természetbe,vagy nyilvános helyen?Nem fogsz,fogtok csalódni.viberen beszéljün
Balatonmária környékén srácot néznénk farokverés közben.
Ma 11-13 között valaki Bp-Hatvan között M3?
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Késő estére keresünk egy kukkolható , sportos 30-40 közötti , diszkrét férfit. (Pest megye )
Ma délután,kukkolható ahogy masztizom Dunaharasztiban ! Igény esetén egészen közelröl is.... helyem van !
Kecskeméten?
Pár női tagját dugnám miközben a pár férfi tagja kukkol minket.
Sziasztok.45 éves Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral…
Kukkolnák hölgyet vagy szimpi párt élöben vagy kamerába.
Kukkolnák hölgyet vagy szimpi párt élöben vagy kamerába.
Szia! Szeretek kamera elött női cuccban rosszalkodni! Fölizgat amikor részletesen irányítanak,írják mit csináljak ami izgató! Ha van kedved írj!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.

Párt kukkolnék nálam ...
Kit lehetne kukkolni ma Kecskeméten.?
Sziasztok
Juniusban megyünk Sukosanba /Horvátország/ tudom hogy nem egy nudista paradicsom, ha lesz ott srác aki kukkolná a páromat írjon.
Augusztusban pedig Zadar zatonban leszünk
Juniusban megyünk Sukosanba /Horvátország/ tudom hogy nem egy nudista paradicsom, ha lesz ott srác aki kukkolná a páromat írjon.
Augusztusban pedig Zadar zatonban leszünk
Tolna megyi párt kukkolnék!! Írjatok
Sziasztok !
Szekszárdon ma délután ápolt kulturált férfiként nyitott párt házaspárt hölgyet kukkolnék. Lenne olyan akit lehetne ? Üzenetet privátba várok !
Szekszárdon ma délután ápolt kulturált férfiként nyitott párt házaspárt hölgyet kukkolnék. Lenne olyan akit lehetne ? Üzenetet privátba várok !
Sziasztok. Délelőtt kukkolnék a kifutónál illetve én is kukkolható vagyok
Balatonmária-Marcali környékén közös farokverés?
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt kukkolnánk