Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Közös masztira keresek. Bp.13.ker. 45 éves férfi vagyok.
Hölgyet, párt néznék masztizás vagy szex közben. Ha nyitott vagy rá, kérlek írj privátban. (Elsősorban Budapest és közelében)
Nézném ahogy vered akár meg is kóstolnám
Rám verné vaaki a farkát ??, nézném és akár meg is kóstolnám
AMTS re jön valaki?
Sziasztok!
Tapolca közelében sexelnénk párommal,szívesen látnánk 50 feletti kukkoló pasit...
Tapolca közelében sexelnénk párommal,szívesen látnánk 50 feletti kukkoló pasit...
Sziasztok Miskolcon kukkolnék párt helyem van
Telt, molett hölgytagú 50+ házaspárhoz csatlakoznék biszexuális vágyaim megélésére a 3.kerületben.
Ha lenne kedvetek egy 35 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Ha lenne kedvetek egy 35 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Szép Napot! Középkorú Férfi Pár szeretkezésèt szeretné nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Sziasztok.Bp-i 40-es pár vagyunk,szexy telt,nagycicis hölgytaggal.Lányt,nőt keresünk,aki masztizna elöttünk..Vagy velünk. crazya Ha úgy alakul,tovább is léphetünk.. Pasik NEM érdekelnek,tiltjuk ha írnak.
Sziasztok. Szívesen megnéznélek benneteket.
(Ez egy válasz Sexmasszázs üzenetére (2025. 03. 22. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Soproniak?
Sziasztok!
Győrben hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrben hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Gyöngyös és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Gyöngyös és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Sziasztok!
Több srác innen?
Több srác innen?
Nézném ahogy vered a farkad , jöhet rám is vagy a számba, arcomra, seggemre
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk