Sziasztok! Párokat kukkolnék szeretkezés közben, autóban, nálatok, akar vendégül is látlak Titeket. Igényes, normális férfi vagyok.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szegeden keresek párommal 2 vagy 3 rom férfit akik kukkolnának minket
Budapest belvárosban vagany csaj aki kukkolna vagy akit kukkolni lehet?
Megkukkolnalak! De lehet meg is kurnam a puncid!
(Ez egy válasz 1bandyka üzenetére (2025. 02. 01. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 07:41

Idős pasi fogadna párokat masszírozok, kukkolok , beszállok , kényeztetek ma, vagy holnap Budapesten
Sopronban ismerkednék.
Sziasztok
Ma este Budapesten vagy a reptéren olyan párral ismerkednék akiket izgatna ha nézném őket aktusuk közben!
Csak is igényes ápolt párt keresek!
Privátba írjatok kérlek!
Ma este Budapesten vagy a reptéren olyan párral ismerkednék akiket izgatna ha nézném őket aktusuk közben!
Csak is igényes ápolt párt keresek!
Privátba írjatok kérlek!
Vasárnap kora délután szívesen kukkolnék hölgyet vagy párt.

Reptèrnèl kukkolnèk.
Kedden kukkolhatók vagyunk Szilvás környékén autóban.
50-es pár
50-es pár
Keszthely-Marcali környékén két 50 éves bi pasik megnéznének bi párokat, srácokat sex közben.
Szép Napot! Középkorú Férfi Pár szeretkezésèt szeretné nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Teljesen természetes nagy puncit keresek.Pécs
Sziasztok. Keresek egy kedves, szőrösebb (akár teljesen természetes
) Hölgyet aki szívesen nézné ahogy felizgulok rá. Beszéljünk a vágyainkról és nézd meg kölcsönös szimpátia esetén élőben vagy valamilyen virtuális formában ahogy masztizok.

Szépvölgyin közös hoki?
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok,
Szolnok és környéki párt kukkolnék szeretkezésük közben.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnok és környéki párt kukkolnék szeretkezésük közben.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok, női masztit kukkolnék élőben Bp-en

Jászsági reggel , délelőtt mások elött masztiznék . Akár több is lehet . Írj privát
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.