Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk kölcsönös kukkolásra. Kis iszogatás, beszélgetés,a többi pedig alakul
Nagykanizsán kukkolás? Hölgy, pár?
Sziasztok mai napon késő délután, este programot keresek hetero alapon!
Szerintem izgalmas játék ez így!Csak hát messze is vagyok....
(Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (2025. 05. 15. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 15. csütörtök 07:11

Sziasztok
Holnap délutánra keresnénk úgy pasit,hogy egy megbeszélt helyen,es időben te ott lennél egy szemkötőben.
Mi arra sétálunk,es a párom (a hölgytag) elkezd játszani veled orálisan.....majd elélvezel,mi elmegyünk,es ennyi!!!
Csak olyan jelentkezzen,akinek ez megfelelő lenne! Jaaaaa,és aki el is jön.....mert az eddigi tapasztalat nem ezt mutatja
Tapolcán egy kis erdős,vagy tisztáson lenne a helyszín
Holnap délutánra keresnénk úgy pasit,hogy egy megbeszélt helyen,es időben te ott lennél egy szemkötőben.
Mi arra sétálunk,es a párom (a hölgytag) elkezd játszani veled orálisan.....majd elélvezel,mi elmegyünk,es ennyi!!!
Csak olyan jelentkezzen,akinek ez megfelelő lenne! Jaaaaa,és aki el is jön.....mert az eddigi tapasztalat nem ezt mutatja
Kecskemét környéki párt kukkolnék, ha igénylitek be is szálhatok
Azt tudjuk,hogy te arra vágynál
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2025. 05. 15. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szívesen kukkulnék párokat sex közben!
Fehérvár Siófok napközben valakit lehetne kukkolni?
Ebben a témában szívesen beszélgetnék párral és ha úgy van valósítsuk meg közösen a vágyainkat!
Párt kukkolnék Budapesten vagy környékén!
Miskolcon nálam párt kukkolnék
Szombaton kinézet a reptérre esetleg pár vagy hölgy lesz kint szívesen kukkolnék. Mikor érdemes kimenni?
Pesten kukkolhato par lenne ?

Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Ma este Budaőrs?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 05. 14. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 14. szerda 16:45

Pár, hölgy? Nagy ágyam, nagyobbik része átadható, ha lenne kedvetek
Szivesen fotózok, videózok, vagy bármi, amit kívántok, diszkrét nívós szobámban Budaőrsön

Sziasztok, kukkolható hölgyet, párt keresek, plázában, bárhol jó nekem. Székesfehérvár és környékén, erdőben is.

Sziasztok
Sziasztok! Már késő?
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 05. 14. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 14. szerda 11:49

Sziasztok, ha esetleg lesz megfelelő jelentkező holnap délelőtt akkor elmegyunk valamelyik plázába ahol kukkolhatod páromat szexi ruhában, villantásokkal.
Ma du. Dèlegyhàza kkn, kukkolnèk.