Olyan párt keresek akik szexelnének előttem! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szívesen
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (ma 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:55

Kukkolj minket: nézheted, ahogy a hölgy a számba pisil, én lenyelem az összes pisijét, kinyalom a popsiját. Lehetsz idős is, kövér is.
az arborétumnál a toyotás szőkét megnézném közelről is7 kor voltam ott a bicajos,mikor lesztek megint ott?
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környéken, akár szabadban is!
Utazni tudok. Viber, Google Chat, whatsapp van.
Csak valós párok és olyanok, akik mernek is találkozni!
Közös hokira keresek. 3.ker.
Sziasztok! Part kukkolnék a mai napon, utazás megoldható.
Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Sziasztok, Bakonycsernye, Mór környékén hölgy esetleg? <3 írj privi.
Este hokizom a 3.kerületben. Csatlakozna valaki egy 46 éves férfihoz?
Sziasztok.
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Sziasztok! Abban tudna valaki segíteni mikor érdemes (hány óra körül,hétvégén vagy hétköznap ) kimenni a Csörge tóhoz, és melyik területre, ha az ember látni, vagy tenni szeretne valamit? Én eddig bármikor mentem csak kátyúkat,horgászokat,meg keringő derviseket láttam...
Biszex nőket, biszex férfiakat, biszek párokat keresünk a mai napra közös hancurozáshoz Budapesten, a helyszínt biztosítjuk
párt meglesnék Kecskeméten az esti órákban.
Sziasztok párt kukkolnék 48 éves HETERÓ pasiként főleg Szentesen! Ga izgat, hogy szex közben kukkolnak miközben verem, és ha jó a buli be is szállhatok írj bátran!
Kecskemét közelében kukkolhato pár esetleg?
Kukkolj minket: nézheted, ahogy a hölgy a számba pisil, én lenyelem az összes pisijét, kinyalom a popsiját. Lehetsz idős is, kövér is.
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környéken, akár szabadban is!
Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Part kukkolnék a mai napon!