Fisting kedvelő hölgyet, vagy ilyen hölgytagú párt keresek, ha nem is vehetek részt aktivan, csak kukkolás lehetséges az sem baj.. (Anyagi támogatás is lehetséges
)

Sziasztok.van vallaki a tolamási strandon?kukolnék
Bárki előtt,bárhol verném a faszom, a szabadban is. Több ember előtt is. Készíts fotót és videót közben. Utazni tudok
Kora esti órákban fehérváron közös maszti?
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Hölgyet vagy párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Budapest-Solymár-Piliscsaba
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
meglesnék egy jó farkat holnap napközben Pest megyében,autoban,szabadban
Ma este Gyöngyösön leszek. Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Szia sziasztok vác es dunakeszi között a dunaparton van kint pár vagy lány? Egy kis beszélgetés napozás esetleg más is szóba jöhet. Ma déltől délután 4ig.
Meglesnék egy pasit ahogy műpuncival kielégítő magát. Nagy méret előny.
Vagy hölgyet ahogy vibrátorral maszturbál.
Vagy hölgyet ahogy vibrátorral maszturbál.
Párt néznék szeretkezés közben! Ma este! Mezőkövesd kőrnyékén
Kíváncsi nőt keresek, aki szeret pasit kukkolni, izgatja ha a pasi ráizgul fel, kiveri és elspriccel...
Írj privit!
Írj privit!

Közös hokira valaki? 3.ker
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Sziasztok.Olyan férfit vagy párt keresek akik helyszint tudnának biztositani fiatal 18 éves barátnömmel való együtlétekhez.Cserébe kukkolhat,párok esetében a hőlgy be is szálhat.Dél pest megyében keresek
Budapesten, ápolt férfit néznék, miközben izgatom magam Élvezés előtt ráülnék a farkadra.
Csak apolt ferfi.
Domináns vagyok
Csak apolt ferfi.
Domináns vagyok
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz hétvégén napközben vagy esti órákban egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Somogy Vas megye
Tatabánya,Fehérvár, Veszprém környékén pár valahol nudizik ma?