40-50-es korosztályból keresek párokat, akiknek a szerelmi együttlétét meglehet nézni, JNSZ megye.
Miskolcon kukkolnék szívesen párt, nálam
Valaki ma kukkolható a kondorosi végén a parton dél korul?
Sziasztok! Ma délután 17és18 óra körül kimennénk ismét a párommal egy kis kukkolásra. Meglesheted masztizás közben, vagy én segitek neki. Közben játszhatsz magaddal, ha szimpi vagy kézzel segit. ( MÁS NINCS.) Legyél diszkrét és ápolt. És legalább 1 fotód legyen.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok! Mai délutánra két srác keresne párost Pest és környéke

Sziasztok
Szombatra keresnénk idősebb 60 feletti kukkolót Tapolca környékén
Szombatra keresnénk idősebb 60 feletti kukkolót Tapolca környékén
Párt keresek kukkolasra. Nem lennék hálátlan.
Sziasztok
Székesfehérváron mai napon Férfit meglesnék miközben a szabadban masztizik!
Privátba írj!
Székesfehérváron mai napon Férfit meglesnék miközben a szabadban masztizik!
Privátba írj!
Halii, szívesen csatlakoznék párhoz. Imádok masszírozni és kényeztetni. Akár valami szerepjátékban is benne vagyok. Szívesen leszek futár, szerelő, rendőr, amit csak szeretnétek :P ha érdekel a dolog írjatok privátban

Sziasztok holnap délután egy haverommal mennénk ki reptérre vagy ahol egy szimpi párral összefuthatunk.Akinek érdekes lehet írjon .
Sziasztok!Győr vagy Töltéstava környékén este meglesnék valakiket.
Kedves pár diszkrét kukkolója lennék, ha akarod titokban nejed tudta nélkül is de ha kell szólsz és előjövök!
Kazincbarcika környékén
Kazincbarcika környékén
Sziasztok holnap délután egy haverommal mennénk ki reptérre. Akinek érdekes lehet írjon.
kukkolni szerető hölgy? hely van...
Ma holnap egésznap mobilis vagyok szivesen kukkolnék.
Zalában pár
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Sziasztok! Pénteken a XI-ik kerületben nem lenne kedve valakinek áruházi kukkolásra? De a szabadban is érdekelne valamikor a délelőtti órákban!