Sziasztok. Kifutónál van kukkolható pár?
Fiatal pár idősebb, 30+-os, 15cm körüli mérettel pasit keres harmadiknak, kukkolni, masszírozni, ilyesmi. Helyileg Budapesten nálunk, valamikor. Nem egy alkalomra keresünk.
twistoliver2021@gmail.com címre várunk jelentkezést intim képpel + előnyös arckép is.
Nehéz itt privátban válogatni sajnos.
twistoliver2021@gmail.com címre várunk jelentkezést intim képpel + előnyös arckép is.
Nehéz itt privátban válogatni sajnos.
Sziasztok 35 éves diszkrét kedves srác vagyok párral ismerkednék minden jóra. Izgatja a fantáziám a kukkolás érettebb molettebb párok minden megoldás érdekel. Első körben Zala Vas megyéből keresnék utazni tudok.
Hölgy vagy Úr, esetleg pár masztiját megnézném örömmel, Szeged-hmvhely-Csongrád megye környékén.
Lakás van, de utazni is tudok.
Privit várok.
Lakás van, de utazni is tudok.
Privit várok.
2022.02.22.

Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Sziasztok. Holnap reggel Bp. környékén kukkolnék masztit, akciót, autóból, fotelból! Írj priv.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.

Ma este Dunaharasztiban masztizok este ! 19-órától kukkolható vagyok ,akár egészen közelről... Ha párocska vagy hölgy lenne a kukkoló,abban az esetben többről is lehet szó ! Extra izgalmas helyem van erre a dologra !
(Ez egy válasz Gylac üzenetére (2022. 02. 21. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Szekszárdon ma este párt házaspárt hölgyet
kukkolnék. Van olyan akit lehetne ? Írj privit !
Szekszárdon ma este párt házaspárt hölgyet

Jelentkezem
(Ez egy válasz lollent üzenetére (2022. 02. 21. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 21. hétfő 17:34

Fiatal pár idősebb, 30+-os, 15cm körüli mérettel pasit keres harmadiknak, kukkolni, masszírozni, ilyesmi. Helyileg Budapesten nálunk, valamikor. Nem egy alkalomra keresünk.

masztit akar valaki kukkolni csepel rackeve közt
Székesfehérváron szívesen kukkolnek párokat, hölgyeket
Sziasztok! Párokat kukkolnèk Bács Fejér Pest megye
Sziasztok. Szívesen kukkolnék a szépvölgyin. Jön valaki?
Ma este Dunaharasztiban masztizok este ! 19-órától kukkolható vagyok ,akár egészen közelről... Ha párocska vagy hölgy lenne a kukkoló,abban az esetben többről is lehet szó ! Extra izgalmas helyem van erre a dologra !
Sziasztok!Ma dun Kom megye,M1 vonalon,pihenőben vastagf urakat kukkolnék h.ki közben...igény szerint besegítek,kézzel,szájjal!Erre járó urak?Privát üzenetben keress!!
Debrecen és környékén kukkolható párt lányt keresek vagy fordítva