Sziasztok! Szombathely környékén keresek kukkolható párt. 46 éves 190cm/100 kg szombathelyi pasi vagyok.
Budaörs környékén ki kukkolna maszti közben?
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki most?
Komárom-Budapest útvonalon M1 melletti közös masztira, kukkolásra keresek partnereket.
Sziasztok ! Nekem van helyem a 17.-kerületben a reptérhez közel ! Szivesen fogadnék más párokat is,ha kukkolhatom őket szex közben !
Sziasztok!
Hatvan-Jberény vonalon keresek kukkolható párt!
Közös maszti,simogatás maszírozás..bármi beleférhet.
Hatvan-Jberény vonalon keresek kukkolható párt!
Közös maszti,simogatás maszírozás..bármi beleférhet.
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasi keres bi nőt, bi párokat.
Ma délelőtt Székesfehérvár környékén fiatal, igényes partnert keresek közös masztira, kukkolásra.
Simogatással vagy csókolgatással részt vennék a szeretkezésetekben hetero alapon a mostani hétvégén. Hatvanas férfi vagyok.
Sziasztok,most valaki nincs akit lehetne kukkolni camponaban?
XI-XXII ker szabadban kukkolnek
Szivesen kukkolnek vagy csinalnam elottetek a balaton kornyeken ma
Sziasztok!
Esetleg Valaki(k)a Vekeri Tó környékén? Kilátónál! Cuckold is jó lehet! Privátban üzenjetek!
Esetleg Valaki(k)a Vekeri Tó környékén? Kilátónál! Cuckold is jó lehet! Privátban üzenjetek!
Hölgyeim Nyéki nudi tópart napozás kikapcsolodas ismerkedés? Szoba is van ha megpihennél zuhanyzási lehetőséggel,. Autó van hozlak viszlek. Írj bátran és élvezd velem a nyarat.
sziasztok! szívesen camoznék holnap napközben párokkal vagy lánnyal. nézlek titeket, akármi lehet

Nógrádi kukkolót keresnék. Priv
Szegeden lehet valakit, valakiket kukkolni?
Sziasztok. Szolnok Jászberény környékéről keresek párt akiket lehetne kukkolni esetleg csatlakozni. Privátban írjatok légyszi. Péntek este.
Sziasztok !
Szekszárdon ma este párt házaspárt hölgyet kukkolnék diszkréten és kulturáltan. Akit lehetne írjon privátba.
Szekszárdon ma este párt házaspárt hölgyet kukkolnék diszkréten és kulturáltan. Akit lehetne írjon privátba.
Tisza-tó környékén,kerékpározást kedvelő párokat ,hölgyeket keresek.Bővebben privátban.