Sziasztok! Valaki meg tudná írni nekünk levélben,hogy a Szépvölgyi úton pontosan hol is van ez a szextali hely?
Mi tegnap felmentünk párommal, de a Szépvölgyi út végén egy sorompó volt lezárva. Balra találtunk 2 parkoló teret is az erdőben. Megörültünk ,mert azt hittük jó helyre érkeztünk meg, de nagyot tévedtünk. A természetben nekünk a dogging a kedvencünk és neki láttunk az autó mellett a hátsó parkoló öböl sarkában. Nemsokkal később 1 középkorú pár parkolt le velünk szemben.Egy ideig nézték ahogyan csináljuk, majd párom integetett nekik. Nemsokkal később kiszálltak az autóból amiből 1 vizsla kutyust is kiengedtek majd bementek túrázni az erdei úton. Úgy néztek ránk mint a perverzekre szoktak. Szóval ez nem éppen az a hely amiről itt annyi sokat írnak.... Szívesen elmennénk újra ha van értelme és tényleg olyan hely van ahová az emberek szexelni járnak.
Mi tegnap felmentünk párommal, de a Szépvölgyi út végén egy sorompó volt lezárva. Balra találtunk 2 parkoló teret is az erdőben. Megörültünk ,mert azt hittük jó helyre érkeztünk meg, de nagyot tévedtünk. A természetben nekünk a dogging a kedvencünk és neki láttunk az autó mellett a hátsó parkoló öböl sarkában. Nemsokkal később 1 középkorú pár parkolt le velünk szemben.Egy ideig nézték ahogyan csináljuk, majd párom integetett nekik. Nemsokkal később kiszálltak az autóból amiből 1 vizsla kutyust is kiengedtek majd bementek túrázni az erdei úton. Úgy néztek ránk mint a perverzekre szoktak. Szóval ez nem éppen az a hely amiről itt annyi sokat írnak.... Szívesen elmennénk újra ha van értelme és tényleg olyan hely van ahová az emberek szexelni járnak.
Holnap reggel 8 és 10 között M3-ason Hatvan és Bp között valaki nem verné ki a farkam kocsiban? Vagy kukkolhat is miközbe verem.
Kár, hogy csak a fantáziádban történt meg.
4-es "gabalyodás", ráadásul 3 lányos felállásban, fiatalokkal, nyílt színen, csütörtök délután, ennek az esélye jóindulattal 0,05 %.
(Ja, és csak te írtál erről a szökőévente előforduló eseményről... Mik vannak?!) (Ez egy válasz Kodaim94 üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
4-es "gabalyodás", ráadásul 3 lányos felállásban, fiatalokkal, nyílt színen, csütörtök délután, ennek az esélye jóindulattal 0,05 %.
(Ja, és csak te írtál erről a szökőévente előforduló eseményről... Mik vannak?!) (Ez egy válasz Kodaim94 üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen. Nagyon jó volt!
(Ez egy válasz Gylac üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó neked, nekem nincs ilyen szerencsém
(Ez egy válasz Kodaim94 üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 20:32

Sziasztok.
Ma a Gárdonyi nudin sikerült kukkolni picit. 3 fiatal lány és egy férfi iszogattak, aztán volt egy kis gabalyodas. Jó közel sikerült mennem és láttak, hogy ott vagyok de ugyanúgy csinálták a dolgot tovább. Piszok izgalmas volt.
Ma a Gárdonyi nudin sikerült kukkolni picit. 3 fiatal lány és egy férfi iszogattak, aztán volt egy kis gabalyodas. Jó közel sikerült mennem és láttak, hogy ott vagyok de ugyanúgy csinálták a dolgot tovább. Piszok izgalmas volt.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok.
Holnap reggel szívesen megnézném srác ágaskodó farkát Győr környékén!
Sziasztok szivesen kukkolnek párt sex közben vagy hölgyet masztizas közben ha érdekel irj privátban
Ma 11-körül Szegedröl indulok Békéscsabára, utközben hölgyek masztiját, párok szexelését meglesném.
Holnap napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnek bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.
Sziasztok.Párt fogadnék ma este akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Vagy a hölgy előtt rosszalkodnék.Helyem van Győrben.
Sziasztok!
Holnap 17. kerületben autóban hölgyeket szopatnék.
Írj privátban, ha érdekel.
Üdv,
Arnold
Holnap 17. kerületben autóban hölgyeket szopatnék.
Írj privátban, ha érdekel.
Üdv,
Arnold
Ma pár Bp?
Nőt, párt kukkolnék csongrád megyében, napközben is ráérek.
Marcaliban ma srác hokyra?
Próbáljuk meg.
Én benne vagyok (Ez egy válasz Gusztav üzenetére (2022. 07. 13. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Én benne vagyok (Ez egy válasz Gusztav üzenetére (2022. 07. 13. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy izgalmas maszturbálást szívesen végignéznék, bárkinél!!
Debrecenben kukkolnék kedves párokat vagy ha akarnak engem

Sziasztok. Kukkolnék párokat délelőtt a kifutónál