Sziasztok! Holnap párommal Dunakeszi- Vác között leszünk a Duna-parton . Fiatal ( még mindig max30-32 ) adatlappal és képpel rendelkező fiút -illetve hölgyet -keresünk hármas játékhoz . Csak komolyak , profik ne. Üzit küldjetek !
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit ma és holnap egésznap, egész éjjel. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.

Szép napot Mindenkinek! Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként keresek...
Sziasztok.Kukkolható nő,esetleg pár? Szivesen ismerkednék Budapesten!
Szia! Szeretek női cuccban kamera elött rosszalkodni! Izgató amikor részletesen irányítanak,írják, hogy mit csináljak! Ha van kedved írj!
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Szépvölgyi pár vagy hölgy csatlakozhatnak hozzánk 20 perc múlva érünk vissza
Sziasztok
Sziasztok !
Ma késő este éjszaka párt házaspárt hölgyet kukkolnék Szekszárdon. Ha van esetleg akit lehetne ? Írj privátba.
Ma késő este éjszaka párt házaspárt hölgyet kukkolnék Szekszárdon. Ha van esetleg akit lehetne ? Írj privátba.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Lenne kedve valakinek meglesni miközben masztizok?
Székesfehérváron!
Tudok nyugis helyet!
Privátba irj!
Székesfehérváron!
Tudok nyugis helyet!
Privátba irj!
Budapest xi keruletben, vagy repter korul?
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
41 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra is.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
41 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra is.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)

Sziasztok Székesfehérvári férfi vagyok , ki szeretné meglesni ahogy kiverem ?
irj bátran

Ferfi masztiját szivesen kukkolnám. Ma taksony felé is járok délután. 40 éves magas férfias vagyok
Ma 13-órára érek ki a reptéri kifutó végéhez ! Valaki végig nézhetné a masztimat a kocsimban... De be is segithetne. Nagyon tele a zacsim !
Sziasztok! Debrecen és környékén Valakik? Sportos,intelligens pasi vagyok! Privátban írjatok,kérlek! Szép napot!
Marcaliban bi pasi, bi pár?
Sziasztok. Vasárnap reggel kukkolnék Budapesten. Írj priv!
Hello
Ha mai napon séta közben szeretnél “véletlenül”észre venni miközben épp félmeztelenül verem a farkamat akkor privátba jelezz és megmondom Pontosan merre fele leszek és mikor!
Fejér megye illetve környéke!
(De tudok utazni is!)
Privátba irj!
Ha mai napon séta közben szeretnél “véletlenül”észre venni miközben épp félmeztelenül verem a farkamat akkor privátba jelezz és megmondom Pontosan merre fele leszek és mikor!
Fejér megye illetve környéke!
(De tudok utazni is!)
Privátba irj!