Sziasztok. Gyulán lenne hölgy aki kukkololna?
Ma este 19:30-kor egy ismerősömmel (Férfi) Park center mögött leszünk masztizni!
(Kiskút utja az út neve,annak legvégén!
Ha lenne kedve valakinek vagy épp kukkolni minket akkor csatlakozhat hozzánk!
Privátba irj ha szeretnél csatlakozni hozzánk!
(Kiskút utja az út neve,annak legvégén!
Ha lenne kedve valakinek vagy épp kukkolni minket akkor csatlakozhat hozzánk!
Privátba irj ha szeretnél csatlakozni hozzánk!
Sziasztok ma esetleg a jövőhéten valaki autós kaland párho hölgyhöz csatlakoznák/kukkolnám esetleg közös hokira valaki
Kukkolnék pasit Gyulán a strandon.Zuhanyzóban öltözőben szaunában.
Szia! Én szívesen végignézném a masztidat!
(Ez egy válasz Masztipartnertkeresek üzenetére (2022. 08. 13. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 18:13

Szolnokon lenne srác vagy ferfi aki kukkolná a farokveresem? Esetleg be is szallhat
Reptérnél kukkolna valaki 20 perc mulva?
Sziasztok Budapest és környékén olyan Bi Párt szeretnék kukkolni ahol esetleg orálisan besegíthetek mindkét fél örömére.....
Irtam privátba!
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2022. 08. 13. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap Vác alatt leszünk.. Fiatal srácot várunk harmadiknak hetero alapon. Üzenj!
Sziasztok. Dél Pesten kukkolható párt keresek!
Vasárnap vagy hétfőn kukkolnék. Mindegy hogy fiú lány vagy pár vagy meleg pár stb. Lehetőleg Budapesten
Pasit kukkolnank fehérvár és kke
Szolnokon lenne srác vagy ferfi aki kukkolná a farokveresem? Esetleg be is szallhat
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Sziasztok. Szívesen kukkolnék párokat a kifutónál
Sziasztok!
Mi egy fiatalos gondolkodású kulturált igényes pár vagyunk ,és szívesen megnéznék egy párt sex közben , aztán ki tudja...
(Szeged)
Mi egy fiatalos gondolkodású kulturált igényes pár vagyunk ,és szívesen megnéznék egy párt sex közben , aztán ki tudja...

(Szeged)
Sziasztok
Ma este 19:30 kor a park center mögött leszek meztelenül masztizni! (Kis kut utja legvégén)
Ha lenne kedved vagy kedvetek kukkolni kérlek privátba jelezd és ha oda jössz villants egyet hogy tudjam kukkolni jöttél!
Privátba írj!
Ma este 19:30 kor a park center mögött leszek meztelenül masztizni! (Kis kut utja legvégén)
Ha lenne kedved vagy kedvetek kukkolni kérlek privátba jelezd és ha oda jössz villants egyet hogy tudjam kukkolni jöttél!
Privátba írj!
Sziasztok.Kukkolnák hölgyet vagy párt….
Kamerába vagy élöben…..
Masztiznák közben,de lehet több is….
Szép ápolt 17/5-ös borotvált vastag farkam van…..
Kamerába vagy élöben…..
Masztiznák közben,de lehet több is….
Szép ápolt 17/5-ös borotvált vastag farkam van…..
Igalban ma délután két bi pasi megnézne bi párt sex, srácokat farokverés közben.
Miskolc Eger kornyeken part kukkolnak jovohet szerda szombat kozott.