Szia.Van kedved leszopni a FASZOM a Gyírmóti mosónál?Kukkolhatsz is.....A kocsiba leszek... Gyere ülj be.. Nincs rajtam semmi....Látni fogod....megy
Meddig vagytok ?
(Ez egy válasz Szhelybisex üzenetére (2022. 09. 23. péntek 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Brutál volt a szőke csajszi! Köszi
Audi?
Holnap este egy kukkolhato par Hajduban?
Veszprèm környékén bárkit kukkolnék
Reptérnèl valaki, valakik?
41 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.

Zalakaroson leszünk nejemmel,duszkrét kukkolo?
Pécs és környékén valaki?
Pár Bp ma este?
Merre lesztek?
Lehet csatlakozni? (Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 09. 23. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 13:05
Lehet csatlakozni? (Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 09. 23. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este szexelni fogok...előtte pedig meztelenkedni ...Marcali... vigyázz - kész - jövök!!!
Ma este szexelni fogok...előtte pedig meztelenkedni ...Marcali... vigyázz - kész - jövök!!!
Sziasztok.
Párt kukkolnék én is szívesen kocsiba!
De ha az vonzó nekik, ök is kukkolhatnak engem, míg verem!
Részleteket, pontos helyét beszéljük meg privátba!
Párt kukkolnék én is szívesen kocsiba!
De ha az vonzó nekik, ök is kukkolhatnak engem, míg verem!
Részleteket, pontos helyét beszéljük meg privátba!
Írtam.
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Viberen nézheted ha szeretnéd,
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen ki verem rá
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 22. csütörtök 11:58
Törölt felhasználó (4445962)

Szia, mutatok képet paromrol, kivered rá?
Szia, mutatok képet paromrol, kivered rá?
(Ez egy válasz Mrxxx8968 üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 22. csütörtök 11:56

Ma, kora délután Érd környékén, kocsimban megnéznétek egy faszverést?
Párok és lányok?
Párok és lányok?
Párok és lányok?
Párok és lányok?
Párok és lányok?
Párok és lányok?