Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron szabadban ?
Farok verést néznék, lehet közös is!

Messze laksz.
(Ez egy válasz Ferb02 üzenetére (2022. 10. 18. kedd 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonmáriafürdő környékén 2 bi pasi keres bisex párokat.
Olyan nőt keresek aki szivesen dugna ma delelot reggel.vagy kozos maszti
Akár igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 17. hétfő 11:58
Törölt felhasználó (1261852)

Fiúval hölgy képére?
Köszönjük a helyreigazítást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 16. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 16. vasárnap 12:46
Törölt felhasználó (4394842)

A kukkolás, ahogy én látom a legtöbb pasinak arról szól, hogy közvetlen közelről akarja nézni mások szeretkezését és beszállni is esetleg.
Szerintem a kukkolás az mások meglesése lenne, és az hogy pár részletet lehet látni az eseményből.
Vagy ezt én gondolom rosszul?
Szerintem a kukkolás az mások meglesése lenne, és az hogy pár részletet lehet látni az eseményből.
Vagy ezt én gondolom rosszul?
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től, maztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autóval leszek
Sziasztok Edit és Péter vagyunk. Most szombaton 22.-én lesz Editnek a születésnapja és meglepetést szeretnék neki szervezni! Keresek keresünk szombat estére lányt vagy párt! Fiút NEM!!!
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Kölcsönös vagy egyoldalú kukkolás is izgatna párral.
Holnap este párt kukkolnék s Szépvölgyin.
Holnap reggel masztit kukkolnék Budapesten, hely szükséges. Írj priv.
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel......kukkolás....élöben vagy webkamerán.....szép vastag......
Sziasztok. Ma estefelé Tatabánya előtt a régi 1-sen kiverném autós pár előtt.
Fiúval hölgy képére?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 17. hétfő 11:27
Törölt felhasználó (4536282)

Hölgy előtt kiverném.
Dabas kecskemet környékén bisex párral ismerkednék
Hölgy előtt kiverném.
Kazincbarcikán masztiznek valaki előtt vagy közösen
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Pécs és környékén most valaki/k? Hölgy,úr,pár? Passzív vagy aktív résztvevője lennék bármilyen izgalmas dolognak