NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Szia! Szeretek női cuccban kamera elött rosszalkodni! Izgató amikor részletesen irányítanak,írják, hogy mit csináljak! Ha van kedved írj! skyp vagy gmail.com ímél
Sziasztok. Párt kukkolnék. Írj priv.
Diszkréten kukkolható pár ma kora este a reptéren vagy Szépvölgyin?
Fehérváron lenne Olyan valaki vagy valakik akit akiket nem zavarna ha meglesném szex vagy maszti közben ma este fele!?
(Férfi,Pár,vagy Nő)!
Privátba írj írjatok!
(Férfi,Pár,vagy Nő)!
Privátba írj írjatok!
Budapest,vagy környékén hőlgy,pár elött kiverném.
Miskolcon hokiznek pasi pár csaj előtt
Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron szabadban ?
Farok verést néznék, lehet közös is!

Messze laksz.
(Ez egy válasz Ferb02 üzenetére (2022. 10. 18. kedd 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonmáriafürdő környékén 2 bi pasi keres bisex párokat.
Olyan nőt keresek aki szivesen dugna ma delelot reggel.vagy kozos maszti
Akár igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 17. hétfő 11:58
Törölt felhasználó (1261852)

Fiúval hölgy képére?
Köszönjük a helyreigazítást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 16. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 16. vasárnap 12:46
Törölt felhasználó (4394842)

A kukkolás, ahogy én látom a legtöbb pasinak arról szól, hogy közvetlen közelről akarja nézni mások szeretkezését és beszállni is esetleg.
Szerintem a kukkolás az mások meglesése lenne, és az hogy pár részletet lehet látni az eseményből.
Vagy ezt én gondolom rosszul?
Szerintem a kukkolás az mások meglesése lenne, és az hogy pár részletet lehet látni az eseményből.
Vagy ezt én gondolom rosszul?
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től, maztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autóval leszek
Sziasztok Edit és Péter vagyunk. Most szombaton 22.-én lesz Editnek a születésnapja és meglepetést szeretnék neki szervezni! Keresek keresünk szombat estére lányt vagy párt! Fiút NEM!!!
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Kölcsönös vagy egyoldalú kukkolás is izgatna párral.
Holnap este párt kukkolnék s Szépvölgyin.
Holnap reggel masztit kukkolnék Budapesten, hely szükséges. Írj priv.
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel......kukkolás....élöben vagy webkamerán.....szép vastag......