Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Igazad van ... gondolom gyalog akartál jönni !
(Ez egy válasz 50peter59 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 15:26

Sziasztok! Köszönöm szépen a lehetőséget,de sajnos Dunaújváros picit távol van tőlem:(
Sziasztok! Köszönöm szépen a lehetőséget,de sajnos Dunaújváros picit távol van tőlem:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 06. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 15:19
Törölt felhasználó (4683613)

Van.
Van olyan Pár akiket lehet kukkolni?
Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Kikkolható párt keresek Debrecen és környékéről.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!;/:;/();:/
Igényes, diszkrét, jó fej párhoz csatlakoznák cuckold szexre.
Sziasztok!!
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen
)
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen

Közös hoki viberen?
2 bi pasihoz jönne valaki masztizni Marcaliban ma este?
Sziasztok!
Rétság, Vác, Balassagyarmat vonzáskörzetében keresek passzív hölgyeket
Privátban le is írom mit jelent a passzív:P
Üdv
Rétság, Vác, Balassagyarmat vonzáskörzetében keresek passzív hölgyeket

Üdv

Ma délután 15-17 óra között megnéznék egy masztit Szekszárdon a Csörge tónál.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Sziasztok. Kedden délelőtt, kora délután keresek Budapesten vagy környékén helyet és partnert kukkolásra. Írj priv.
Sziasztok! Kalandot keresek nyiregyen, helyem nincs, de bármire vevő vagyok, írjon aki unatkozik és lenne kedve valamihez.
Sziasztok
Szoktak még hétvégente párok sexelni a vekeritó hátsó parkolóban?
Szombat, vasárnap regg 8-9 között kukkolható sexipár?
Szoktak még hétvégente párok sexelni a vekeritó hátsó parkolóban?
Szombat, vasárnap regg 8-9 között kukkolható sexipár?
Szeretném végignézni és akár kívánságra fotózni vagy videózni, két pár szexuális együttlétét.
Hokizna valaki 2 pasival Marcaliban vasárnap?