Megfogtad a lényeget

Sziasztok! Zalamegyében párként párhoz csatlakoznánk
Sziasztok..Feleséged megdugnám veled,vagy csak neked,ahogy szeretnétek
)

Masztit kukkolnék holnap reggel Budapesten. Írj priv.
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Nagy bimbikkel rendelkező nő?
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel.
Sziasztok Hajdubiharban egy kukkolhato par?
Marcaliban ma este kölcsönös farokverés?
Sziasztok!
Meglesnék párokat, fiúkat, lányokat vagy ha egyedül vagy úgy is jó. Autóban lakáson csak Pesten legyen vagy a közelben. A szám is bevethető… Csinálhatod te is nekem. Arcot nem mutatnék maszkban lennék. Van egy szexi maszkom ahol a szám szabad. Akit érdekel írjon…
Meglesnék párokat, fiúkat, lányokat vagy ha egyedül vagy úgy is jó. Autóban lakáson csak Pesten legyen vagy a közelben. A szám is bevethető… Csinálhatod te is nekem. Arcot nem mutatnék maszkban lennék. Van egy szexi maszkom ahol a szám szabad. Akit érdekel írjon…
Most kukkolhato holgy vagy par? Godollo es kornyeke?
Heves Borsod megyeben nincs par akit lehetne kukkolni?????
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...
Sziasztok! Anita vagyok 20 éves,150cm 45kg szőke! Dunaújváros, ismerkednék nálam érettebb pasival!
Normális bemutatkozást várnék, egyenlőre levelezés és majd eldől......! Tribute videó készítőt is keresek, aki esetleg megcsinálja fényképemre ! Előre is köszönöm smile
Normális bemutatkozást várnék, egyenlőre levelezés és majd eldől......! Tribute videó készítőt is keresek, aki esetleg megcsinálja fényképemre ! Előre is köszönöm smile
Holnap reggel szívesen kukkolnálak Budapesten. Írj priv.
Holnap reggel szívesen kukkolnálak Budapesten. Írj priv.
Viberen valaki?
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...

Kedves Hölgy előtt kiverném!
28 éves igényes Borsodi pasiként keresnék nőt vagy párokat közös nudizas illetve közös programok/swinger klubbok/szaunák látogatásához. Ha valakinek/valakiknek felkeltettem az érdeklődését nyugodtan írjatok privátban