Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Még itt vagyok…
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 12:21

Sziasztok
Tudom nem a legjobb az idő de nem is annyira vészes!
Ma 15 óra fele lemegyek “sétálni” a Gárdonyi nudira!
Ha úgy alakul akkor szívesen venném ha kukkolna valaki miközben masztizok!
Privátba jelezz!
Privátba jelezz!
Van kint a reptérnél valaki?
valaki megnezne azt, ahogyan egy fiatal srac kiveri maganak a kocsiban, szabadban ma Kaposvár közelében? Irj, ha igen.
41 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.
Sziasztok
Privátba jelezz!
Privátba jelezz!
Ma este Marcaliba jönne 2 bi pasihoz valaki?

Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok 31 éves pasi ismerkedne párral vagy hölggyel, minden jóra nyitott vagyok, kedves, ápolt vagyok, csupasz intim,
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj

Sziasztok! Fehérvár környékén keresek kukkolási lehetőséget. Jó lenne közben maszturbálni is. Privátban meg tudjuk beszélni.
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Sziasztok! Holnap (csütörtökön) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Marcali környékén 2 bi pasi megnézné bi párok, pasik szeretkezését.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Miskolcon várok párokat akik néznek miközben verem a farkam. De én is lennék néző
Sziasztok!
Szívesen lennék Budapesten vagy környékén igényes pár kukkolója! 37 éves vagyok, normális, intelligens.
Budapesten helyem is lenne.
Szívesen lennék Budapesten vagy környékén igényes pár kukkolója! 37 éves vagyok, normális, intelligens.
Budapesten helyem is lenne.
Szép jó estét!
Kedves pasiként hölgyeket lesnék meg örömszerzés és bujálkodás közben. Várom az érdeklődőket szeretettel!
Kedves pasiként hölgyeket lesnék meg örömszerzés és bujálkodás közben. Várom az érdeklődőket szeretettel!

Sziasztok.Tamás vagyok.46 éves Budapesti ápolt pasi.
Kukkolnák hölgyet vagy szimpi párt szex vagy maszti közben.
Élöben vagy kamerába.
Izgat ha nézhetek,ha néznek…
Irjatok…
Meglássuk mi alakul…
Kukkolnák hölgyet vagy szimpi párt szex vagy maszti közben.
Élöben vagy kamerába.
Izgat ha nézhetek,ha néznek…
Irjatok…
Meglássuk mi alakul…