Nemsokára jön a jó idö!✌️
Kukkolásért cserébe búvóhelyet adok Szekszárdon
Autós kalandra keresek párt Zala Vas megyéből izgatja a fantáziám a kukkolás egy erdős elhagyatott területen, kedves diszkrét pasi vagyok! Minden megoldás érdekel ami kukkolásról szólna!
Nagyon szívesen kukkolnék
, néznék
párokat akció közben, Kaposvár, Szigetvár környékén...

Sziasztok
Ma kora este kukkolhato leszek Székesfehérváron miközben a kocsim mellett masztizom!
Ha lenne kedved meglesni privátba jelezz kérlek!
Ma kora este kukkolhato leszek Székesfehérváron miközben a kocsim mellett masztizom!
Ha lenne kedved meglesni privátba jelezz kérlek!
Kukkolható párt/hölgyet keresek Veszprém vagy Zala megyében. Autóban, szabadban, de akár helyet is tudok biztosítani.
Hétfőn és kedden ( 6-7 én) keresek egy szimpatikus hölgyet vagy párt napközbeni találkára! Utazni tudok de helyet is tudok biztosítani ! Szèp napot . Bács M
sportos, helyes pasiként skypeon néznék szolot, vagy akár párokat is.
Olan pasit keresek aki kiverné előttem,nálam helyem van Bp.41 éves magas férfias pasi vagyok,ha izgatna akkor nézheted ahogy lakás gloryhole szopok valakit
sok kukkoló közt véletlen olyan pasi aki levideózná ahogy megszopat
Privát írj Dabason élek helyem nincsen de szopok szabadban is

Nagyon szívesen kukkolnék
, néznék
párokat akció közben, Kaposvár, Szigetvár környékén...

Kukkolnék párt,,,írjatok nyugodtan,diszkréció adott.
Cumiztatnék most Kőbányán ,sovány , fiatalt ! Helyem van... csak nyelned kell ! Valaki végig is nézhetné...
Ma kora este fele Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba írj kérlek és leírom mikor és hol leszek!
Privátba írj kérlek és leírom mikor és hol leszek!
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 2-től kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sopronban ismerkednék intelligens, nyitott párral. (kukkolástól akár az extrémebb játékokig.)
Privire írjatok...azt előbb látom.
Privire írjatok...azt előbb látom.
2 bi pasi megnézne párt, pasikat Marcali-Balatonmária környékén.
Sziasztok Jászberényben van aki szereti ha kukkolják párok csajok , akár oda vissza alapon esetleg több is .