Sziasztok
Repter valaki?
Repter valaki?
Sziasztok!
Intelligens budapesti férfi vagyok. Ha esetleg tényleg vannak itt párok, akik szeretik, ha nézik őket szex közben, írjanak!
Intelligens budapesti férfi vagyok. Ha esetleg tényleg vannak itt párok, akik szeretik, ha nézik őket szex közben, írjanak!
Sziadzok a hosszu hétvégén valameik napkészülünk a párommal esztergomi szaunába kukkolhatoak vagyunk
Sziasztok. Szívesen kukkolnék párokat a szépvölgyin. Kora este.
Soproni partnerekkel ismerkednék, párok vagy hölgyek személyében.
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Veszprém Győr között kukkolnék....
Sziasztok!
Párt keresek akiket kukkolhatok és ha úgy van be is szállok.De ez másodlagos!Komolyan gondolom és valós vagyok!
Párt keresek akiket kukkolhatok és ha úgy van be is szállok.De ez másodlagos!Komolyan gondolom és valós vagyok!
Nezheted ahogy masztizok párom képére autóban, Érden.
Fehérváron közös élményekre partnert keresek mára.Válaszokat privátba .
Balatonmáriafürdő környékén 2 bi pasi beszállna bi pasikhoz. , párokhoz
Sziasztok!
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, igényes, határozott, potens, 175 cm felett, 35 éves korig. Helyileg pesti és érj rá az esti órakban.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk.
Képkéregetők kérlek ne jelentkezzetek, ha szimpi leszel fogunk küldeni képet vagy kamerázunk. Keresünk folyamatosan szóval, ha nem jönne össze jöhetsz máskor is
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, igényes, határozott, potens, 175 cm felett, 35 éves korig. Helyileg pesti és érj rá az esti órakban.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk.
Képkéregetők kérlek ne jelentkezzetek, ha szimpi leszel fogunk küldeni képet vagy kamerázunk. Keresünk folyamatosan szóval, ha nem jönne össze jöhetsz máskor is
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Ma 10 felé valaki(k) Szekszárd Csörge tó?
Debrecenben kukkolnék párt lányt.
Miskolcon kukkolhatnak masztizás közbe utána urakat kielégítenék
Párt vagy Hölgyet kukkolnék,helyem van az adatlomon láthaod hol.
Sziasztok
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Üzenet módosítása
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Üzenet módosítása
Pénteken este párt vagy pasit kukkolnék!Győr-Komárom környékén!
Sziasztok. Olyan Budapesti hellyel rendelkezőt keresünk,aki úgy tudna minket kukkolni,hogy észrevétlen legyen.