Sziasztok 37/43 éves par vagyunk 18-45éves korig keresünk hetero alapon nagy farku pasit pasikat a hölgy örömére vibered legyen
Sziasztok, diszkréten kukkolnék párt a kifutónál. Lesz kinn valaki később?
Sziasztok…
Tudom,szinte lehetetlen,de hátha
Hölgy kukkoló,aki szívesen nézné,ahogy csajommal jógazunk…?!
Ha van ilyen,írj privátban
Szép napot.
Dani & Kata

Tudom,szinte lehetetlen,de hátha

Hölgy kukkoló,aki szívesen nézné,ahogy csajommal jógazunk…?!

Ha van ilyen,írj privátban

Szép napot.
Dani & Kata
Sziasztok! Szürke Audi kombi itt van?
Szívesen szemlélője lennék,szenvedélyes pár szeretkezésének,igény és szimpátia esetén,segítségére sietnék a férjnek,kizárólag hetero alapon!

Sziasztok. Kifutónál kukkolnék, kalandoznék 13óra körül
Ma esetleg Balatonfüreden vagy környékén kukkolható pár/hölgy? Részleteket privátban.
Dél körül masztizok párom képére autóban érdekel valakit? Érden.
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Gyömrő és környékén keresnénk idősebb férfit aki kukkálná két ötvenes férfit ahol az egyik férfi orálisan kielégíti a másikat tabuk nélkül (szopás,fenék nyalás) és ehhez helyet tudna biztosítani !
Az egyik férfi kényeztetné a másikat szájjal tabuk nélkül ,majd utána a hely adót is kielégíteném szájjal nyelvemmel tabuk nélkül (szopás,fenék nyalás) amennyiben igényelné ezt és mindenféle viszonzás nélkül !
Bármilyen biztonságos hely megfelel ,akár melléképület pince stb !
Akit érdekel annak várom a belső üzenetét ,és én lennék a kényeztető ,alkat mindegy csak legyen egy nyugodt helyed ehhez ahol ezt megtehetnénk !
Az egyik férfi kényeztetné a másikat szájjal tabuk nélkül ,majd utána a hely adót is kielégíteném szájjal nyelvemmel tabuk nélkül (szopás,fenék nyalás) amennyiben igényelné ezt és mindenféle viszonzás nélkül !
Bármilyen biztonságos hely megfelel ,akár melléképület pince stb !
Akit érdekel annak várom a belső üzenetét ,és én lennék a kényeztető ,alkat mindegy csak legyen egy nyugodt helyed ehhez ahol ezt megtehetnénk !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Somogyban meleg kukkolas?
Kukkolható párt keresek Hajdú Biharból. Üdv normális pasi
Sziasztok! Szolnokon szívesen kukkolnálak benneteket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 21:09
Törölt felhasználó (4659923)

Tiszakécske környékén valaki kukolna minket?
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok:::
Igen! Én vállalnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 12. szerda 03:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 03:46
Törölt felhasználó (4659923)

Ma délelőtt valaki a férjem élőt dugna? Cserkeszőlő
Sziasztok mi egy 37/43 par vagyunk .nagy farkú pasit keresunk hetero alapon
Ma délelőtt valaki a férjem élőt dugna? Cserkeszőlő
Veszprém megyében kukkolható pár a héten?
Szia! Szeretek női cuccban skyp-on kamerázni, fölizgat amikor részletesen irányítanak, írják, hogy mit csináljak a kamera elött.Csak én kapcsolnék kamerát te meg írnád mit csináljak,ami neked izgató! Ha érdekel a dolog írj!