Ma délután vagy este Bp. 13-kerben tudok helyet biztosítani. Ha érdekel, privátban írj.
Kifutónál kit lehet most kukkolni?
Szia/Sziasztok! Szolnokon, ill. Szolnok környékén.... vagy Solnok környékét gyakran útbaejtő 18-35 közti PÁRT keresnék... KOMOLY szándékkal...Intelligens, ápolt, korrekt Férfiként! Olyan PÁRT keresnék, Akik bármilyen opcióval megengednék, hogy CSAK végignézzem Őket, autójukban, természetben, bárhol...
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)

Sziasztok most megyek a hegedűs utcai sexmoziba.Valaki(K)?
Sziasztok szívesen lennék a kukkolótok
(Ez egy válasz Sexmasszázs üzenetére (2023. 04. 14. péntek 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 06:38

23 éves bi hölgy és 55 éves párja kukkolot keres Baranyában .
Esztergomban vagy Esztergom-Visegrád vonalon szívesen kukkolnék párt, akár csak diszkréten.
Sziasztok! Ma vagy holnap este lenne kukkolható pár/hölgy Hévíz-Káli medence-Balatonfüred körzetben? A részletekről privát üziben.
helyet adok! szívesen kukkolnék csrébe - Szekszárd
Ma este kukkolható pár?
Sziasztok
Én benne vagyok. Szívesen nézlek titeket! (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 04. 14. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Én benne vagyok. Szívesen nézlek titeket! (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 04. 14. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Dunaharasztiban ma este 20-órától kukkolható,ahogy kiverem ! Ha van rá igény,akkor fotózható is közelről ! Helyem van !
Szia! Szeretek női cuccban skyp-on kamerázni, fölizgat amikor részletesen irányítanak, írják, hogy mit csináljak a kamera elött.Csak én kapcsolnék kamerát te meg írnád mit csináljak,ami neked izgató! Ha érdekel a dolog írj!
Párt kukkolnék ma este!
Sziasztok. Budapestre kukkolót keresünk ma estére.
Keszthely-Marcali között bi párokkal, pasikkal, nőkkel ismerkedne 2 bi pasi.
Szívesen nèznèlek benneteket Cserkeszőlőn
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 12. szerda 03:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 03:46
Törölt felhasználó (4659923)

Ma délelőtt valaki a férjem élőt dugna? Cserkeszőlő
23 éves bi hölgy és 55 éves párja kukkolot keres Baranyában .
Sziasztok 37/43 éves par vagyunk 18-45éves korig keresünk hetero alapon nagy farku pasit pasikat a hölgy örömére vibered legyen