Párokat fogadnék 13-keruleti lakasomban csütörtök / péntek. Akár napközben is, de este is. Vagy ha csak nincs hol lennetek és kellene egy hely (kukkolassal)
Sziasztok párokat,hölgyeket keresek.
Helyel rendelkezem Budapesten a belvárosban.
Èn 30èves 178cm 80kg vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok smile
Helyel rendelkezem Budapesten a belvárosban.
Èn 30èves 178cm 80kg vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok smile
Sziasztok ! 26-án , ( pénteken ) délután 13:30 -20:00 között keresek egy vagy esetleg több Hőlgyet/Nőt , aki/akik előtt meztelenkedhetnék / maszturbálhatnék ??? Budapest-Gödöllő - Gyöngyös környékén …
Marcaliban kölcsönös farokverés?
Sziasztok!
Intelligens budapesti férfi vagyok. Ha esetleg tényleg vannak itt párok, akik szeretik, ha nézik őket szex közben, írjanak!
Intelligens budapesti férfi vagyok. Ha esetleg tényleg vannak itt párok, akik szeretik, ha nézik őket szex közben, írjanak!
Szia.Ez milyen oldal?
Kiverném fehérváron csak nincs aki nézné közben vagy
akár besegítene .. Ha érdekel ötleteket várok hol merre mikor ..
akár besegítene .. Ha érdekel ötleteket várok hol merre mikor ..
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!Mai napon M1 vonalon,pihenőben,vastagf urakat,idősebb urakat,kíváncsi srácokat kukkolnék h.ki közben!Diszkréció természetes,keress bizalommal privát üzenetben!
Holnap délutánra keresek valakit Kőbányáról vagy környékéről,aki kiürítené a farkamat ! Ha akarod fényképezheted is közben... Helyem van Kőbányán ! Ha házaspár jönne az egyik fél végig is nézhetné !
Párokat fogadnék 13-keruleti lakasomban holnap este vagy csütörtök egész nap.
Sziasztok. Csütörtök vagy péntek délelőtt kukkolnivalót keresek Bpn. Írj privát.
hol?
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2023. 05. 09. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 09. kedd 13:57

Párt fogadnék otthonomban,végignézném ahogy szexelnek,vagy beszállnék harmadiknak!
Párt fogadnék otthonomban,végignézném ahogy szexelnek,vagy beszállnék harmadiknak!
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Ma délután BP 8.ker, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék

Párt fogadnék a héten, napközben Dunaújvárosban!
Sziasztok! Holnap (kedd) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Balatonalmádi környékén kukkolnék párt vay lányt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Párt,urat kukkolnék ma este,igény esetén akár be is segítenék.
Ápolt,illemtudó pasi vagyok.
Bp,Dél- buda,Érd-Fehérvár-Dunaújváros útvonalon
Ápolt,illemtudó pasi vagyok.
Bp,Dél- buda,Érd-Fehérvár-Dunaújváros útvonalon