Sziasztok! Fiatal pasi vagyok, az utóbbi időben az erkélyen szoktam rárántani, ha párt vagy nőt izgatna ez a látvány privátban írjatok!
Szombaton aug-5-én Berénybe készülünk. Egy éppen ott pihenő pár házát-sátrát-lakókocsiját szeretnénk egy fél órára kölcsönkérni, igénybe venni egy kis erotika erejéig. 45 feletti nyitott házaspár vagyunk. Egy kis kukkolástól nem riadunk vissza, nyilván valamit-valamiért.
Békéscsaba környékén hölgyet, párt meglesnék...
nyiregy és környékén valakit megnéznék de akár én is szívesen masztiznék bárki előtt
Ma d'un 14 óra körül kalandoznek a szepvolgyin hölgy v pár jön fel?
Sziasztok!
Szívesen kukkolnék párt Győrben és környékén.
Szívesen kukkolnék párt Győrben és környékén.
Megnéznék egy masztit a reptérnél ,be is segitek !
Sziasztok.Párommal kukkolnánk párt,párokat,fiatal fiúk masztizását.
Többi kizárólag privátban!
Többi kizárólag privátban!
Kár, erről lemaradtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 16:09
Törölt felhasználó (4700311)

Egerben autos kukkolás ma este?
Jahh.Meg aki képeket is küld neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 07:41
Törölt felhasználó (3773572)

Sziasztok! Pár keres érdeklődő kukkolót Kisköre környékéről ma délelőttre...
Szisztok valaki most zuglóban esetleg a pillangó park környékén?
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti párt szívesen meglesnék szex közben.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok!Holnap,kedden Kom megyében h.kit kukkolnék,akár autópálya pihenőben,erdőben.....igény szerint besegítek,keress bizalommal,diszkréció mellett!Vastagf előny!
állj meg a kocsim mellett és masztizz...én pedig végignézem...
Sopronban ismerkednék párral...Csak kukkolás is ok.

megnéznék egy masztit ma délelőtt autoban,szabadban Pest környékén.Monor,Albertirsa,Cegléd
Egerben autos kukkolás ma este?
Sziasztok! Heves megyében esetleg lenne pár akik szeretik ha kukkolják őket?
Sziasztok. Esetleg ma valakit valakiket lehetne kukkolni? Bp. 11. kerület környékén leginkább.