Péntek napközben vagy akár este éjszaka is, Hajdúszoboszló illetve Debrecen környékén keresek kukkolható párost.
Szimpátia és igény esetén esetleg be is szállok, minden megbeszélés kérdése. Búvóhelyet is tudok biztosítani Hajdúszoboszlón.
47 éves tiszta, kultúrált nem elhízott, nem szőrös pasi vagyok.
Privátban keressetek.
Szimpátia és igény esetén esetleg be is szállok, minden megbeszélés kérdése. Búvóhelyet is tudok biztosítani Hajdúszoboszlón.
47 éves tiszta, kultúrált nem elhízott, nem szőrös pasi vagyok.
Privátban keressetek.
Kedves párt meglesnék.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék egy párhoz, hölgyhöz aki megy a Glory Cafeba. Én még nem voltam de nagyon érdekel. Ha már ott vagyunk szívesen kukkolnám őket. Köszi. Írj privát.
Ma Budapesten napkozben szivesen kukkolnek lanyt, part.
Ma 10-11 között Karcag és Püspökladány közötti (Berettyó-híd előtti) kamionparkolóba kukkolót vár egy fiatal pár.
Szép Estét. Kukkolható Párral szeretnék ismerkedni, ami igazán izgalmas lenne számomra, ha szabadtéri vagy autós kukkolásra lenne lehetőségem!
44 éves férfi keres ma estére masztira partnert. 3.ker
Sziasztok!
Helyet biztosítanék pároknak, kukkolásért cserébe.
Helyet biztosítanék pároknak, kukkolásért cserébe.
Szombaton párommal kint leszünk a repüőtér végénel karcsú fiatal lány ! Esti órákban
Sopronban kukkolnék
Szuasztok!Ma 13után M1vonalon pihenőben faszverést kukkolnék...akár kocsi mellett,kocsiban,stb... privát üzenetben keress!!
Két pasi megnéznem bisex párt, srácokat Marcali környékén.
Sziasztok. Párt kukkolnék sex közben. Írj privát.
Sziasztok. Par keres estére Skype kukkolasra es masztira fiut.
Etelében a -1 szinten lévő vip mosdókban szoktak ilyenkor huncutkodni?
Kozos hoki m7 pihenő?
Valaki m7 pihenoben aki kiverne előttem?
Sziasztok
Kizárólag hölgyet keresek aki kukkolna ma a munkahelyemen budan
Kizárólag hölgyet keresek aki kukkolna ma a munkahelyemen budan

Sziasztok.Csinos párt kukkolnánk.... csak pár,vvagy hölgy. Üzi privátban
(Ez egy válasz ss69cum üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 09:24

Ha kicsit körbe nézel megkapod a választ. A hölgy Fóton lakik. Kizárásos alapon a Fóti Obiról van szó. Gondolom erre utalt a "Nézz körül!Szóló pasi off!"